Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λουτσέσκου: «Δεν προκριθήκαμε, έχουμε μικρό πλεονέκτημα για τη ρεβάνς»

Δημοφιλή

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε να πει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς με τη Χαρτς.

Αναλυτικά:

Για το αν το παιχνίδι πήγε όπως το περίμενε ή αν έγινε πιο δύσκολο λόγω του τρόπου που έπαιζε η Χαρτς: «Ήταν ακριβώς όπως το περιμέναμε. Ανταποκριθήκαμε με ένα σχεδόν τέλειο τρόπο. Καταφέραμε να φύγουμε από το γήπεδο με τη νίκη, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προετοιμασμένοι για το δεύτερο παιχνίδι. Να έχουμε ταπεινότητα και το ίδιο πνεύμα που είχαμε σήμερα. Σε αυτούς τους τρεις προκριματικούς, έχουμε αντιμετωπίσει τρεις πολύ διαφορετικούς αντιπάλους. Ανταποκριθήκαμε σε ένα παιχνίδι με μεγάλες μπάλες, με δεύτερες μπάλες, καταστάσεις στις οποίες αν δεν προσέχαμε θα ήταν δύσκολα. Αν δεν είμαι ικανοποιημένος απόλυτα για κάτι, είναι γιατί δεν κρατήσαμε όσο θα θέλαμε τον έλεγχο της μπάλας».

Για την έλλειψη εναλλακτικών και αν αυτό είχε σχέση με το γεγονός ότι η ομάδα δεν προσπάθησε να κρατήσει πολύ τη μπάλα: «Θα ήμουν πολύ πιο ικανοποιημένος, αν κρατούσαμε τη μπάλα περισσότερο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε».

Για τη ρεβάνς και αν τον προβληματίζει ο ενθουσιασμός μετά το σημερινό αποτέλεσμα: «Πάντα ανησυχώ για το επόμενο παιχνίδι. Ανησυχώ για το πνεύμα των παικτών μας και πως θα είναι εκείνη τη στιγμή. Ανησυχώ γιατί ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι έτοιμος σε κάθε κατάσταση. Δεν ανησυχώ για τους φιλάθλους μας και η συμπεριφορά τους. Θα μας δώσουν ενθουσιασμό και κίνητρο για να διεκδικήσουμε σε απόλυτο βαθμό με επιθετικότητα για την πρόκριση. Δεν έχουμε πετύχει κάτι. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα για το δεύτερο παιχνίδι».

Για το μαχητικό πνεύμα της ομάδας: «Ίσως να μην περιμένατε τόσο δυνατό παιχνίδι σήμερα, που θα ανταποκριθούμε τόσο καλά. Θέλουμε να κερδίζουμε αυτές τις μάχες, να παίρνουμε τη μπάλα και να κάνουμε ευκαιρία. Ξέραμε ότι θα έχει πολλές μεγάλες μπάλες και να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Σε κάθε περίπτωση κόντρα στη Μπεϊτάρ στην Ιερουσαλήμ, ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 30’. Στο Σπλιτ, ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι, με μια ομάδα που ήθελε τελείως διαφορετικά πράγματα στο γήπεδο. Ήρθαμε σήμερα, αναλύσαμε τον τρόπο που θα παιζόταν. Όλα αυτά είναι στοιχεία που έχουν βοηθήσει στη νοοτροπία μας και στην αυτοπεποίθηση μας».


Τελευταία νέα

Η νέα εποχή για τη FORZA είναι εδώ!

Εκτάκτως αυτή την εβδομάδα από τη Μ. Παρασκευή και στη συνέχεια κάθε Σάββατο (και όλη την εβδομάδα) οι αναγνώστες...

Στην ίδια κατηγορία