Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σβαμπ: «Να μας γίνει μάθημα»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα μετά από αρκετό διάστημα, αφού δεν τα κατάφερε με τον Άρη στο Χαριλάου, με τον Στέφαν Σβαμπ να μιλά μετά την αναμέτρηση στο FORZAONLINE, για την ανάγκη άμεσης αντίδρασης, αρχής γενομένης από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Βόλο.

Παράλληλα έκανε το δικό του σχόλιο για την εμφάνιση και την ήττα από τον Άρη:

«Φυσικά, δεν ήταν μια καλή εμφάνιση, αλλά πιστεύαμε ότι παρόλα αυτά ελέγχαμε το παιχνίδι. Ήταν μια κακή εμφάνιση για εμάς. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν ήμασταν επικίνδυνοι, δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Ο Άρης έμεινε συμπαγής στο χορτάρι, προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πάνω- κάτω ένα κακό παιχνίδι και για τις δύο πλευρές και στη συνέχεια χάσαμε το παιχνίδι στο δεύτερο, στα πρώτα 15 λεπτά».

Για την αντίδραση που πρέπει να βγάλει η ομάδα:

«Πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι. Να αντιδράσουμε άμεσα. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι Κυπέλλου και την επόμενη Κυριακή θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες για το πρωτάθλημα. Πρέπει να δείξουμε την αντίδραση μας, να επιστρέψουμε ξανά στον σωστό δρόμο. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε».

Για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα αυτών των παιχνιδιών, και την πρώτη ήττα μετά από αυτή με την ΑΕΚ στην Αθήνα:

«Όταν έρχεσαι να παίξεις τέτοια παιχνίδια, δεν έχει σημασία αν εσύ είσαι στην πρώτη θέση κι ο αντίπαλος στην πέμπτη. Στα ντέρμπι δεν μετράει αυτό, πάντα πρόκειται για δύσκολα παιχνίδια. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, πρέπει τουλάχιστον να μην χάσεις. Αυτό έπρεπε να κάνουμε».

Για τη δική του μεγάλη χαμένη ευκαιρία, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης:

«Έπρεπε να τελειώσω τη φάση με το δεξί μου πόδι, αλλά δεν του έχω αρκετή εμπιστοσύνη, για αυτό προσπάθησα να σκοράρω με την κεφαλιά- ψαράκι. Δεν έκανα καλή επαφή, θα ήταν καλό να ισοφάριζα το παιχνίδι. Όπως φαίνεται θα έχουμε κι άλλα παιχνίδια με τον Άρη, οπότε θα πρέπει να το γυρίσουμε».


Τελευταία νέα

Κεντζιόρα: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους» (pic)

Ο... οργανωτής του μίνι πάρτι που στήθηκε μπροστά στη Θύρα 4 μεταξύ των φίλων του ΠΑΟΚ και του αγωνιστικού...

Στην ίδια κατηγορία