Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

“Στραγγαλίζει το Βόλο η NOVA”

Δημοφιλή

Υπόνοιες για τον ρόλο της NOVA άφησε ο Αχιλλέας Μπέος, καταγγέλοντας το συνδρομητικό κανάλι ότι προσπαθεί να στραγγαλίσει οικονομικά την ομάδα του Βόλου…

Ο Δήμαρχος Βόλου αποκάλυψε ότι ο ΝΠΣ Βόλος είναι η μοναδική ομάδα, που δεν έχει πάρει τις δύο τελευταίες δόσεις των τηλεοπτικών από τη NOVA.

“Η τελευταία πληρωμή έγινε 25-30 Οκτωβρίου. Οι δόσεις στις 30/11 και 30/12 δεν έχουν πληρωθεί. Από το λογιστήριο της ΠΑΕ ενημερώθηκα ότι καταβάλλουν μόνο τον ΦΠΑ για να μην πάνε για ποινικό αδίκημα. Οι πληροφορίες, που έχω αναφέρουν ότι όλες οι υπόλοιπες ΠΑΕ έχουν πάρει τα χρήματα. Είναι φανερό ότι θέλουν να εξαντλήσουν οικονομικά την ομάδα του Βόλου, που δεν ανοίγει τα πόδια” είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας τόσο στον Arena 89,4 όσο και στο Metropolis, ο Αχιλλέας Μπέος.

“Πρέπει να επέμβει εισαγγελέας. Εγώ είπα στην οικογένειά μου να ξηλώσει τη NOVA και αυτό κάλεσα να κάνουν και όλοι οι πολίτες του Βόλου” είπε ο Μπέος, ο οποίος κατήγγειλε ότι ο διευθύνων σύμβουλος της NOVA, Πάνος Παπαδόπουλος επισκέπτονταν συχνά το γραφείο του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος για την μη καταβολή των τηλεοπτικών χρημάτων στον ΝΠΣ Βόλο, έρχονται να προσταθούν στη “δυσπιστία” που επικρατεί, από την ώρα, που έγινε γνωστό ότι η NOVA/Forthnet θα καταλήξει στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σχεδόν όλες οι ΠΑΕ (με εξαίρεση τον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο, τον Άρη και τη Λάρισα) εξέφρασαν τις επιφυλλάξεις τους, καθώς εφόσον συμβεί αυτό, και με δεδομένο ότι τα τηλεοπτικά είναι το βασικό τους έσοδα, ο ιδιοκτήτης μιας ΠΑΕ, θα μπορεί να επηρεάζει την ρευστότητά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία