Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ζητείται…αντίπαλος για την Κ-15!

Δημοφιλή

Εντυπωσιακή πορεία διαγράφει η Κ-15 του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα, διατηρώντας το απόλυτο των επιτυχιών με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της διοργάνωσης.

Μετά από οχτώ αγωνιστικές οι νέοι του Δικεφάλου μετρούν 24 βαθμούς και φυσικά βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εντυπωσιακός είναι και ο απολογισμός των τερμάτων, αφού έχουν πετύχει 32 τέρματα, ενώ η εστία τους έχει παραβιαστεί μόλις τρεις φορές.

Οσο για τη δεύτερη θέση του ομίλου, που επίσης δίνει εισιτήριο για το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος, θα γίνει μάχη -κατά κύριο λόγο- μεταξύ της Ξάνθης (έχει δώδεκα βαθμούς) και του Αρη. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην τρίτη θέση με δέκα βαθμούς, αλλά και με ένα ματς λιγότερο, φιλοξενώντας αύριο (Κυριακή) την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας.

Στον πρώτο όμιλο έχει ξεχωρίσει μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός, που μετρά 24 βαθμούς σε δέκα παιχνίδια. Δεύτερος είναι ο Ατρόμητος με 18 βαθμούς και τρίτος ο Ολυμπιακός με 17 (έχει ένα ματς λιγότερο).

Στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ έχει αναδειχτεί τρεις φορές πρωταθλητής στην κατηγορία Κ-15. Η αρχή έγινε το 2015 στα Χανιά, δύο χρόνια αργότερα ακολούθησε η στέψη στη Λάρισα, ενώ πέρσι, όταν και πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε φάιναλ φορ, η ομάδα του Δικεφάλου πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στη Λαμία.

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Πέντε παίκτες έχουν παρουσία στην αρχική ενδεκάδα και στα οχτώ παιχνίδια. Αυτοί είναι οι Θανάσης Παναγιωτίδης (δεξί μπακ), Βασίλης Πασαχίδης (στόπερ), Δημήτρης Κωττάς (αμυντικός χαφ), Κώστας Γκούμας (κεντρικός χαφ) και Γιάννης Κουτσιούδης (φορ). Ως βασικοί λογίζονται και οι Κώστας Καστίδης (στόπερ) και Αλέξανδρος Αδάμ (δεξί εξτρέμ), αφού αμφότεροι μετρούν επτά παρουσίες στην αρχική ενδεκάδα και μία ως αλλαγή. Μέλη του βασικού σχήματος θεωρούνται και οι Νίκος Δεληγιάννης (έξι συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα και δύο ως αλλαγή- αριστερό μπακ) και Δημήτρης Παπαευαγγέλου (έξι παρουσίες ως βασικός και μια ως αλλαγή).

Οι Μηνάς Βασιλειάδης (κεντρικός χαφ) και Κώστας Ιγνατίου (εξτρέμ) έχουν λείψει μόνο από ένα παιχνίδι, μετρώντας ο καθένας από τέσσερις συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα και τρεις ως αλλαγή).

Ο Κώστας Σκούρτης (αριστερό μπακ) έρχεται κατά κανόνα από τον πάγκο (δύο παρουσίες ως βασικός και τέσσερις ως αλλαγή).Το ίδιο και οι Νίκος Μαύρης (εξτρέμ) και Γιώργος Γανόπουλος (εξτρέμ). Αμφότεροι έχουν από μια συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα και άλλες έξι και τέσσερις παρουσίες αντίστοιχα ως αλλαγές. Τόσο ο Ταξιάρχης Φίλων (στόπερ), όσο και ο Θανάσης Γιαγτζίδης (επιτελικός χαφ) έχουν μία παρουσία ως βασικοί και άλλες δύο ως αλλαγές.

Αλλοι τρεις παίκτες έχουν πάρει, μέχρι τώρα, χρόνο συμμετοχής, προερχόμενοι από τον πάγκο. Αυτοί είναι οι Παναγιώτης Πεκρίδης (κεντρικός χαφ-τέσσερις παρουσίες), Μάριο Λέκα (χαφ-τέσσερις συμμετοχές) και Χρήστος Αλμύρας (αμυντικός χαφ-μία παρουσία).

Οσον αφορά τους τερματοφύλακες, βασικός είναι ο Σπύρος Αγγελίδης (επτά συμμετοχές) και αναπληρωματικός ο Γιάννης Μπάτος (μία παρουσία κάτω από την εστία).

Αρκετοί από τους παίκτες προέρχονται από ομάδες της περιφέρειας. Ο Πασαχίδης άρχισε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ Δράμας, ο Γκούμας αποκτήθηκε από την Κατερίνη 2006, ο Καστίδης προέρχεται από τον Ακρίτα Νευροκοπίου, ο Αδάμ αγωνίζονταν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας, ενώ ο Δεληγιάννης άρχισε την καριέρα του στην ακαδημία Play Zone Κατερίνης. Από την Πιερία προέρχεται και ο Παπαευαγγέλου (Ακαδημία Olympian), ενώ ο Ιγνατίου αποκτήθηκε από τη Δόξα Δράμας. Ακόμη, ο Γανόπουλος αγωνίζονταν στον ΠΑΟΚ Κουλούρας, ο Φίλων στην Αθλητική Πολιτεία Λιβαδειάς, ο Γιαγτζίδης στον Αριστοτέλη Νάουσας κι ο Λέκα στην Επισκοπή Ρεθύμνου.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ Ο ΚΟΥΤΣΙΟΥΔΗΣ

Πρώτος σκόρερ της Κ-15  είναι ο Κουτσιούδης, που έχει πετύχει εννέα γκολ. Γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου 2005, ανήκει στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2005, όταν και αποκτήθηκε από την ομάδα Cosmos Μουδανίων. Επτά τέρματα έχει πετύχει ο Γκούμας, πέντε ο Αδάμ, από τρία οι Καστίδης και Γανόπουλος, από δύο οι Μαύρης και Βασιλειάδης, ενώ ένα γκολ έχει πετύχει ο Δεληγιάννης.

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

Προπονητής της Κ-15 είναι ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης, με συνεργάτη τον Εμπενίζερ Χάγκαν (αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ για μιάμιση σεζόν, από το καλοκαίρι του 2003 μέχρι το Δεκέμβριο του 2004) . Στο προπονητικό επιτελείο ανήκουν και οι Δημήτρης Κρυωνάς (προπονητής τερματοφυλάκων), Μερτ Ισμπιλίρ (γυμναστής, με θητεία κατά το παρελθόν και στον πάγκο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ) και Ηλίας Γαλανόπουλος (αναλυτής βίντεο). Tις ιατρικές του υπηρεσίες προσφέρει ο Μιχάλης Κωστίδης, ενώ φροντιστές είναι οι Ιάκωβος Γαληνός και Ευγένιος Ρούμιαντσεβ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

BMW M2: Βελτιωμένες και έτοιμες για πίστα!

Αναβαθμισμένες νέες BMW M2 διαθέσιμες για ενοικίαση και trackdays στο Nürburgring και στο Spa-Francorchamps, δια χειρός AC Schnitzer και...

Στην ίδια κατηγορία