Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Στον ΠΑΟΚ η Τζάντα Ράις! (vid)

Δημοφιλή

Μια εξαιρετική κίνηση έχει στα σκαριά το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ καθώς «έκλεισε» την Αμερικανίδα Τζάντα Ράις, προσθέτοντας μία παίκτρια υψηλού επιπέδου στη front line του.

Η 24χρονη σέντερ διακρίνεται για την αθλητικότητά της, την ικανότητα στο pick n’ roll και στο ριμπάουντ, ενώ είναι απόφοιτη του North Carolina.

Η Τζάντα Ράις την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αυστραλία με τη φανέλα των Norwood Flames, κάνοντας τρομερή σεζόν, μετρώντας 8,6 πόντους, 10,3 ριμπάουντ, 2 κοψίματα και 1,4 ασίστ μέσο όρο σε 29 σχεδόν λεπτά συμμετοχής.

Η ύψους 1,93μ. τη σεζόν την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρώτο μισό με την Alabama στο NCAA, έχοντας σε 31 παιχνίδια 6,9 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 2,1 τάπες.

Τα κοψίματα μάλιστα είναι ένα από τα δυνατά στοιχεία της Αμερικανίδας σέντερ, που με το αθλητικό της κορμί μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, δυναμώνοντας κατά πολύ την front line του ΠΑΟΚ.


Τελευταία νέα

Η αρνητική πρωτιά του ΠΑΟΚ

Αρκετές θετικές διακρίσεις έχει αποσπάσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις σε Ελλάδα και...

Στην ίδια κατηγορία