Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Γκάμπριτς: «Περιμένω μια κολασμένη ατμόσφαιρα»

Δημοφιλή

Στα μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του μίλησε ο Τόντσι Γκάμπριτς αναφορικά με τη ρεβάνς το δυο πρώην ομάδων του, ΠΑΟΚ και Χάιντουκ.

Ο παλαίμαχος Κροάτης κίπερ προειδοποίησε μάλιστα τους ποδοσφαιριστές της Χάιντουκ, για την ατμόσφαιρα που θα βιώσουν στο γήπεδο της Τούμπας.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Στη Τούμπα θα υπάρχει μια ατμόσφαιρα που οι ποδοσφαιριστές της Χάιντουκ δεν έχουν ξαναζήσει. Ίσως μόνο ο Μάρκο Λιβάγια, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος. Δεν θα υπάρχουν Κροάτες οπαδοί, οπότε περιμένω μια κολασμένη ατμόσφαιρα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ποιοτική ομάδα, όπως όλες οι ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται φέτος στην Ευρώπη. Είδατε τη έγινε στην αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την ΑΕΚ, και την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ. Θα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς για τη Χάιντουκ».

Για το πρώτο παιχνίδι:

«Είναι κρίμα για τη Χάιντουκ που δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της, θα μπορούσε να πετύχει ακόμα και δύο γκολ. Στο πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ με εξέπληξε λίγο. Περίμενα ότι θα έβγαζε μεγαλύτερη αντίσταση. Οποιαδήποτε νίκη θα ήταν μεγάλο επίτευγμα για τη Χάιντουκ. Ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί στη Θεσσαλονίκη. Ίσως δούμε μια ισοπαλία και παράταση, μετά όλα θα είναι πιθανά. Περιμένει κάτι… άγριο τους ποδοσφαιριστές της Χάιντουκ στην Ελλάδα. Όλο το γήπεδο θα είναι γεμάτο».

Για το αν δέχεται κλήσεις από την Ελλάδα, που του ζητούν να αποκαλύψει τα «μυστικά» της Χάιντουκ:

«Τι να τους αποκαλύψω; Ξέρουν ήδη τα πάντα για τη Χάιντουκ, το ίδιο ισχύει και αντίστροφα. Μίλησα λίγο με τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ στο γεύμα πριν από το πρώτο παιχνίδι στο Σπλιτ. Θα είναι ένα τρομερό παιχνίδι στη Τούμπα, και όποιος σκοράρει πρώτος θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα.

Για το αν θα είναι δύσκολο για τη Χάιντουκ να προκριθεί, ακόμα κι αν προηγηθεί στην Τούμπα;

«Για αυτό είναι κρίμα που η Χάιντουκ δεν έκανε το κάτι παραπάνω στο πρώτο παιχνίδι. Είχα την αίσθηση πως αν έβαζε ένα γκολ, το δεύτερο θα ερχόταν από μόνο του».

Ο Γκάμπριτς παράλληλα μίλησε και για την περίοδο που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ:

«Ο Τσίρο Μπλάζεβιτς. Ήμασταν μαζί ένα χρόνο και θα το θυμάμαι για πάντα. Θυμάμαι ένα εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, και μας πέταξαν πέτρες στο λεωφορείο. Ο Τσίρο κι εγώ καθίσαμε στις πρώτες θέσεις, και κάποια στιγμή μια πέτρα έπεσε με δύναμη στο παράθυρο μας. Έπεσα κάτω από τα καθίσματα, ο Τσίρο ήταν ήδη στο έδαφος. Με κοιτάζει και μου λέει «Γιέ μου που ήρθαμε».


Τελευταία νέα

Το… γούρι του Κυριάκου με το υπέροχο όνομα (pic)

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν έχουν σταματημό στον ΠΑΟΚ, με τον Κυριάκο Κυριάκο να αποκαλύπτει το...

Στην ίδια κατηγορία