Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μεντιλίμπαρ: «Πάμε για τη νίκη με τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Ο Ολυμπιακός κέρδισε για δεύτερη φορά χθες (10/5) την Άστον Βίλα και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Europa Conference League στην OPAP Arena.

Χωρίς χρόνο για χάσιμο, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν άμεσα την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον αγώνα να έχει χαρακτήρα τελικού και για τις δύο ομάδες.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα πρέπει να διαχειριστεί το ρόστερ του καθώς υπάρχει η κούραση από τα δύο ματς με τους Άγγλους, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει και μερικά προβλήματα τραυματισμών.

«Νομίζω πως κανένας δεν θα είναι έτοιμος για τον ΠΑΟΚ. Ούτε ο Ορτέγκα, ούτε ο Ρίτσαρντς. Θα είναι δύσκολο να ξεκινήσει ο Κίνι, καθώς είναι κουρασμένος. Ο Αποστολόπουλος είναι μία επιλογή. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός για την θέση του αριστερού μπακ.

Στην συνέχεια των δηλώσεων του, ο τεχνικός των Πειραιωτών ανέφερε: «Όλα τα παιχνίδια θέλουμε να τα κερδίζουμε. Και με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη θέλαμε τη νίκη. Η πρόθεση είναι πάντα αυτή. Μεθαύριο πάμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ και, με κάθε σεβασμό, θα πάμε για τη νίκη για να μπούμε στο κυνήγι του τίτλου. Ελπίζουμε ο θρίαμβος αυτός να βοηθήσει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο δρόμος προς τον τίτλο: Το συγκλονιστικό βίντεο του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα

Με την νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο ΠΑΟΚ έκανε το 4/4 απέναντι στους συνδιεκδικητές του τίτλου και στον Άρη,...

Στην ίδια κατηγορία