Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στον ΠΑΟΚ η Κουμαντσιώτου

Δημοφιλή

Την Τρίτη (20/6) ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Δικεφάλου ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με την Εύα Κουμαντσιώτου, για την αγωνιστική χρονιά 2023-24.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Εύα Κουμαντσιώτου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένη το 2004, η Εύα Κουμαντσιώτου αγωνίζεται ως σέντερ και έχει ύψος 193cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στον Ιερισσό Χαλκιδικής, και στη συνέχεια πραγματοποίησε την πρώτη της θητεία στον ΠΑΟΚ, για να στελεχώσει τα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου.

Με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε τόσο στις κορασίδες, όσο και στις νεανίδες, κατακτώντας το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ, το οποίο έδωσε πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία διετία στον Άρη, με τον οποίο αγωνίστηκε στις γυναίκες, πραγματοποιώντας σπουδαίες ατομικές εμφανίσεις.

Είναι διεθνής με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Εθνικής Ελλάδος. Μάλιστα, ήταν στην προεπιλογή της Εθνικής γυναικών για το Ευρωμπάσκετ, φτάνοντας μάλιστα μέχρι την 14άδα, σε τόσο νεαρή ηλικία.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Εύα Κουμαντσιώτου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι τη νέα χρονιά στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να έχουμε μία υγιή χρονιά και να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας».


Τελευταία νέα

ΣOK για Ισπανία: Κίνδυνος αποκλεισμού από όλες τις διοργανώσεις

Η UEFA και η FIFA έθεσαν τελεσίγραφο για την Παρασκευή (30/04) στην ισπανική κυβέρνηση για διευκρινίσεις λόγω έρευνας για...

Στην ίδια κατηγορία