Στο τραπέζι με τον Ζίβκοβιτς

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση:

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι πρόκειται για την καλύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Η απόκτηση του Άντριγια Ζίβκοβιτς ήταν πραγματικά μια κίνηση ματ…

Ο θαυματουργός Σέρβος εξτρέμ, που έχει σπάσει τα κοντέρ με τις εμφανίσεις του στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, επιβεβαιώνοντας το ότι πρόκειται για παίκτη πολύ μεγάλης αξίας, έχει κλέψει καρδιές…

Δεν είναι μόνο τα 5 γκολ και οι 2 ασίστ, είναι η γενικότερη δουλειά που κάνει ο Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ και φυσικά η προσωπικότητα που βγάζει και στην Τούμπα είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να συνεχίσει να νιώθει καλά και σημαντικός και οδηγεί τον ΠΑΟΚ σε νίκες.

Ο 24χρονος Σέρβος ήταν ένα πραγματικό “λαβράκι” το περασμένο καλοκαίρι και πολλοί απόρρησαν πως κατάφερε ο ΠΑΟΚ να τον φέρει στην Τούμπα.

Ο Ζίβκοβιτς υπέγραψε ένα συμβόλαιο για δύο χρόνια και πολύ χαμηλές απολαβές για την αξία του. Γύρω στις 500 χιλιάδες ευρώ εισπράττει το χρόνο, ποσό πολύ μικρό σε σχέση και με το συμβόλαιο, που είχε στη Μπενφίκα και ήταν… οχταπλάσιο. Το καλοκαίρι, ο ποδοσφαιριστής και η οικογένειά του (ουσιαστικά μάνατζέρ του είναι ο πατέρας του) δεν έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στο οικονομικό, γι΄ αυτό και έκλεισε με τόσα λίγα χρήματα.

Ο Σέρβος ήθελε μια ομάδα να του δώσει κίνητρο για να ξαναγίνει ο Ζίβκοβιτς που όλοι γνώρισαν στο ξεκίνημα της καριέρας του, την βρήκε και ο ΠΑΟΚ θέλει τώρα να τον καλέσει στο τραπέζι των συζητήσεων για ένα καλύτερο συμβόλαιο, που θα τον κάνει να νιώσει καλύτερα και ακόμη πιο σημαντικός. Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να χτίσει πάνω του και να του δώσει το ρόλο του ηγέτη, με μέσα από τις εμφανίσεις του έδειξε ότι του αξίζει και του ανήκει.

Παρότι από την πλευρά του Ζίβκοβιτς δεν έγινε καμιά νύξη για νέο συμβόλαιο, στις προθέσεις του Όλαφ Ρέμπε είναι να συναντηθεί μαζί του στο προσεχές διάστημα για να συζητήσουν για το μέλλον.

Αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ είναι να αυξήσει τις απολαβές του σε “νορμάλ” για την αξία του επίπεδα και να επεκταθεί το συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Μέχρι τώρα η συνεργασία των δύο πλευρών είναι άψογη, υπάρχει πολύ καλός κώδικας επικοινωνίας και είναι βέβαιο ότι αυτό θα συνεχιστεί.

 

Πείτε μας πώς σας φάνηκε το άρθρο
6Like1Love0Haha0Wow0Sad0Angry

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο