Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Στο… ψάξιμο ο Ελ Καντουρί

Δημοφιλή

Μετά από μια επταετία και αρκετούς τίτλους, το κεφάλαιο ΠΑΟΚ έκλεισε για τον Ομάρ Ελ Καντουρί, που πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κάνοντας παράλληλα ατομικές προπονήσεις στην Ιταλία. Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου μάλιστα παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, και μέσα από αυτή έκανε «άνοιγμα» σε ομάδες της Ιταλίας, τόσο της Serie A, όσο και της Serie B.

Μεταξύ άλλων είπε ο Μαροκινός:

Για τη σωματική του κατάσταση:

«Τώρα είμαι καλά. Προπονούμαι κάθε μέρα και με μπάλα. Ανυπομονώ για την επόμενη ευκαιρία».

Για την περσινή, τελευταία του χρονιά με τον ΠΑΟΚ:

«Αγωνίστηκα για τελευταία φορά στις 25 Μαΐου, στον τελικό Κυπέλλου. Ήταν μια κάπως δύσκολη χρονιά για μένα, γιατί ταλαιπωρήθηκα από ένα μικρό κάταγμα στο πόδι. Τώρα είμαι καλά όπως είπα, είμαι έτοιμος».

Για την πιθανότητα επιστροφής του στην Ιταλία και τη Serie A:

«Θα το ήθελα. Η Ιταλία είναι στην καρδία μου και μου λείπει. Πρέπει όμως να είμαι αντικειμενικός για το επίπεδο μου κι αν μπορώ να αγωνιστώ στη Serie A. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, μιας και είχα φύγει από την Ιταλία πριν από έξι χρόνια. Δεν σκέφτομαι μόνο την επιστροφή στη Serie A. Δεν θα με πείραζε να αγωνιστώ και σε μια καλή ομάδα στη Serie B. Ακόμα κι αν ξέρω ότι μπορώ να αγωνιστώ στην πρώτη κατηγορία, έχω το επίπεδο. Έχω επίγνωση των ικανοτήτων, δεν έχω χάσει την ποιότητα μου, αλλά επίσης ξέρω ότι πιθανότατα πολλές ομάδες θα ήταν διστακτικές στο να πιστέψουν σε μένα αυτή τη στιγμή. Έτσι, θα μπορούσα να αγωνιστώ στη Serie B και να αποδείξω ότι κάτι αξίζω ακόμα. Γενικότερα, θέλω πολύ να επιστρέψω στην Ιταλία, τόσο για μένα, όσο και για τη γυναίκα μου που αγαπά τη ζωή εδώ».

Για την πιθανότητα να τελειώσει την καριέρα του στη Μπρέσια, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν:

«Ναι, εξακολουθώ να ελπίζω και θα το ήθελα πολύ.. Παρόλο που ξέρω ότι αυτή τη στιγμή θα ήταν πολύ δύσκολο και μάλλον δεν το σκέφτομαι. Αλλά είμαι πολύ δεμένος με τη Μπρέσια, την ομάδα και την πόλη. Από εκεί ξεκίνησα ως επαγγελματίας».


Τελευταία νέα

Ασύλληπτη ανατροπή και τελικός για τη Ρεάλ

Τον λόγο που την αποκαλούν «Βασίλισσα» επιβεβαίωσε το βράδυ της Τετάρτης (8/5) η Ρεάλ Μαδρίτης, που πέτυχε ασύλληπτη ανατροπή...

Στην ίδια κατηγορία