Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στο πόλο ονειρεύονται μεγάλα πράγματα, και δικαιολογημένα

Δημοφιλή

Κόντρα στα προγνωστικά η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Απόλλωνα Σμύρνης, εξασφάλισε παράλληλα και την ευρωπαϊκή έξοδο, μετά από έναν χρόνο που απουσίαζε από την Ευρώπη και πλέον θα παίξει στα ημιτελικά των Play Off για τις θέσεις 1η-4η, με μειονέκτημα έδρας, κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης, διεκδικώντας πρόκριση στους τελικούς.

«Είμαστε σίγουρα πάρα πολύ χαρούμενοι, ευχαριστημένοι και ευτυχισμένοι. Ο στόχος ο οποίος ήταν η Ευρώπη, επετεύχθη, πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο νωρίς απ’ ότι περιμέναμε» δήλωσε ο Νάκος Σιορδίλης.

Και πρόσθεσε: «Ένα πράγμα θέλω να πω, ο Απόλλων μας κέρδισε δύο φορές στην κανονική περίοδο με μεγάλα σκορ, αλλά στα πλέι-οφ παίζει ρόλο η καρδιά και το πόσο θέλεις το παιχνίδι, τίποτα άλλο. Θα πάμε τώρα στους ημιτελικούς κόντρα σε μία τεράστια ομάδα στο πόλο, όπως είναι η Βουλιαγμένη. Ό,τι κερδίσουμε είναι προς όφελος μας, χωρίς άγχος, τα αποτελέσματα θα δείξουν. Βεβαίως πως υπάρχει στο μυαλό μας και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η σεζόν δεν τελειώνει στις 19/5 για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν, ωστόσο δεδομένου ότι τον Ιούνιο θα διεξαχθεί...

Στην ίδια κατηγορία