Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Πόρτερ ζητάει δεύτερη ευκαιρία στο ΝΒΑ

Δημοφιλή

Δεν θα βιαστούν οι Αμερικανοί ατζέντηδες να λάβουν απόφαση σχετικά με το μέλλον του Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ.

Αρχικά πρέπει να αναφέρουμε πως είναι πολύ ικανοποιημένοι από την μορφή της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Παραδέχθηκαν πως το κλαμπ υλοποίησε κάθε απαίτηση που είχε ζητηθεί από την πλευρά του αθλητή, τόσο σε θέματα καθημερινότητας, όσο και ως προς το αγωνιστικό θέμα που σχετίζεται με τις προπονήσεις και την χρησιμοποίησή του. Ο ίδιος ο Πόρτερ τούς μετέφερε πως βρήκε ένα καλό και φιλικό περιβάλλον, παραδεχόμενος πώς «τόσο αγάπη δεν είχα εισπράξει ποτέ τόσο γρήγορα». Σε αυτό βοήθησαν φυσικά πολύ και οι συμπαίκτες του.

Σχετικά με το μέλλον θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως το ΝΒΑ δεν έχει επιβάλει κάποια ποινή στον αθλητή. Ναι μεν η λίγκα ασχολήθηκε με το θέμα που προέκυψε πέρσι (ενδοοικογενειακή βία), ωστόσο η σύντροφος του απέσυρε τις κατηγορίες  και ακολούθως απαλλάχθηκε από νομικές κυρώσεις. Ως εκ τούτου το ΝΒΑ δεν του έριξε κάποια «καμπάνα». Απλώς οι ομάδες εκεί του γύρισαν την πλάτη. «Ας ξεχαστεί λίγο και βλέπουμε…» είχε πει εμπιστευτικά ένας τζένεραλ μάνατζερ ομάδας.

Πρώτη προτεραιότητα του είναι να επιστρέψει στον «μαγικό κόσμο».  Θα ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία και το γραφείο που τον εκπροσωπεί πιστεύει πως αυτή θα του δοθεί. Αρκετές ομάδες του ΝΒΑ πάντως είναι κάπως «κουμπωμένες» απέναντί του καθώς τον ακολουθεί η φήμη του «ασταθούς χαρακτήρα». Στην περίπτωση που δεν βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ τότε θα εξετάσει τις υπόλοιπες λύσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Παρακολουθούν την κατάσταση του Εκόνγκ στην Νιγηρία

Ο Γούιλιαμ Τροστ Εκόνγκ τραυματίστηκε στα πρώτα παιχνίδια με την Εθνική Νιγηρίας στο Κόπα Άφρικα, ωστόσο συνέχισε να αγωνίζεται,...

Στην ίδια κατηγορία