Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στο Παρίσι ο Μπράντον Τόμας (pic)

Δημοφιλή

Στα… κόκκινα κινείται ο ΠΑΟΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα με διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη που αναμενόμενα επέφεραν σημάδια κόπωσης στο αγωνιστικό τμήμα. Ευκαιρία δοθείσης από τη διακοπή του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και μετά την επική πρόκριση των «ασπρόμαυρων» κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη δεύτερη μεταξύ τους «μάχη» για μία θέση στους «8» του UEFA Europa Conference League, ο Ράζβαν Λουτσέσκου εξασφάλισε τριήμερο ρεπό στο γκρουπ ποδοσφαιριστών του.

Συνεπώς, το επόμενο «ραντεβού» στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας αναμένεται να δοθεί από τη Δευτέρα (18/03), με το ιατρικό δελτίο να αναγράφει σταθερά τις απουσίες των Γιάννη Μιχαηλίδη, Ζόαν Σάστρε και Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ. Εκμεταλλευόμενος την εν λόγω διακοπή που δημιουργήθηκε σε συνάρτηση με την απουσία προπονήσεων, ο Μπράντον Τόμας μαζί με την κοπέλα του επισκέφτηκαν το Παρίσι, αναρτώντας αντίστοιχα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πόλη του φωτός, με τον Ισπανό φορ στο τελευταίο δείγμα «γραφής» του με τους Κροάτες να σημειώνει το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ.

Πλέον, έχει την ευκαιρία για μερικές ακόμη «ανάσες» προκειμένου να γεμίσει μπαταρίες ενόψει συνέχειας δηλώνοντας το «παρών» στον κύκλο προετοιμασίας του αγωνιστικού τμήματος με φόντο το εκτός έδρας ντέρμπι στη Λεωφόρο που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024.

Δείτε παρακάτω δημοσιευμένη φωτογραφία του Μπράντον Τόμας από την εξόρμησή του στο Παρίσι:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αποθέωσε Πόρτερ-Μαργαρίτη ο Νεραντζάκης

Κέρδισε το Μαρούσι, αλλά και μία θέση στα Play off ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος επικράτησε στο Παλατάκι με...

Στην ίδια κατηγορία