Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Στην Καρδίτσα για την επιστροφή στις νίκες!

Δημοφιλή

Εκτός έδρας αναμέτρηση έχει σήμερα (4/12, 19:15) ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Α.Σ. Καρδίτσας για την 8η αγωνιστική της Basket League. Δεν εξελίχθηκε ιδανικά η περασμένη εβδομάδα για τους «ασπρόμαυρους», καθώς μέτρησαν δύο ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τον Δικέφαλο να χάνει από τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή (27/11) με 87-63, ενώ την Τρίτη (29/11) ηττήθηκε στη Σαρδηνία από τη Σάσαρι στις λεπτομέρειες με σκορ 82-78.

Με μία απουσία θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στη Καρδίτσα, καθώς ο Άρης Λυκογιάννης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζέιλεν Ράιλι, που είναι τραυματίας. Την πρώτη του εμφάνιση σε αποστολή μετά από έξι χρόνια θα κάνει ο Τζόρνταν Σάιμπερτ, ο οποίος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου. Όσον αφορά την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, τόσο ο Α.Σ. Καρδίτσας (δείτε εδώ), όσο και ο Λευτέρης Αυγενάκης έβαλαν «στοπ» σε μια οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Γιαννίκ Φράνκε, Νίκος Τσιακμάς, Τζέιλεν Χαντς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Τάιλερ Πόλεϊ, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Ζήσης Σαρικόπουλος και Νέιτ Ρένφρο.


Τελευταία νέα

Κανείς δεν φαντάζεται το νέο γούρι του Ράζβαν!

Νέο γούρι απέκτησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου εκτός από το σκουφάκι που επιλέγει να φορέσει τους χειμερινούς μήνες, με ένα...

Στην ίδια κατηγορία