Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πανέτοιμος για το… φινάλε ο Αντρίγια (pic)

Δημοφιλή

Αφίχθηκε στη Λάρνακα η Εθνική Σερβίας ενόψει του εκτός έδρας φιλικού «τεστ» που έχει προγραμματισμένο με την Κύπρο στις 25 Μαρτίου 2024 και μαζί της ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που έλαβε εκ νέου κλήση από τον Ντράγκαν Στόικοβιτς για τα δύο ματς με Ρωσία και Κύπρο. Μετά τη βαριά ήττα που γνώρισαν από τους Ρώσους προ λίγων ημερών με 4-0 σε μία αναμέτρηση που ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για 45 λεπτά, οι «πλάβι» αναζητούν εναγωνίως επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα δεδομένου πως η προηγούμενη ήττα τους έγινε αφορμή αρνητικών σχολίων.

 

Ενδεικτικό πως από πλευράς ΜΜΕ της Σερβίας σημειώνεται πως «η εθνικής Σερβίας άφησε πολύ άσχημες εντυπώσεις στο φιλικό με τη Ρωσία που ήρθε να προστεθεί στο κακό αγωνιστικά φεγγάρι που διάγει. Το φιλικό με την Κύπρο προσφέρει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για αντίδραση».

Αυτό που πρέπει να υπογραμμιστεί είναι ότι εσχάτως στην εθνική Σερβίας εντάχθηκε ο Νίκολα Μιλένκοβιτς, ο οποίος επέστρεψε από τη Φλωρεντία, όπου μετέβη προκειμένου να αποτίσει τα σέβη του στον εκλιπόντα αθλητικό διευθυντή της Φιορεντίνα, Τζο Μπαρόνε. Απεναντίας, ο Ντράγκαν Στοίκοβιτς δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Μίλαν Γκάιτς, ο οποίος δέχθηκε κόκκινη κάρτα απέναντι στη Ρωσία και νωρίτερα επέστρεψε στις υποχρεώσεις του συλλόγου στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σε τρομερή κατάσταση ο Πέλκας: Έδωσε ξανά ασίστ

Ο Πέλκας είχε ξανά ασίστ για τον Πιάτεκ που άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ. Σε τρομερή κατάσταση δείχνει να...

Στην ίδια κατηγορία