Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στη Μίντιλαντ ο Ίνγκασον

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την Μίντιλαντ για την πώληση του Ίνγκι Ίνγκασον, με τον Δικέφαλο να βάζει στα ταμεία του τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή PAOK Inside. Εδώ και καιρό υπήρχαν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες για την μετακίνηση του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος μετά από επικοινωνία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, εξέφρασε την επιθυμία να μετακινηθεί στην Δανία, καθώς είναι πιο κοντά στην Ισλανδία.

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου σεβάστηκαν την επιθυμία του Ισλανδού στόπερ, με τον ΠΑΟΚ να αποδέχεται την πρόταση της Μίντιλαντ που πρόσφερε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους για τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό, με την βελτιωμένη πρόταση των Δανών να φτάνει στα γραφεία των «ασπρόμαυρων» την Παρασκευή.

Έτσι, ο Ίνγκι Ίνγκασον θα αναχωρήσει άμεσα για την Δανία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην ομάδα από τη Δανία. Η Μίντιλαντ, μάλιστα πρόσφερε στον Ίνγκασον συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια για πέντε χρόνια, με τον Ισλανδό να αποδέχεται την πρόταση που του κατέθεσαν οι Ισλανδοί.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ήρθε στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2019 και στα 4,5 χρόνια που έμεινε στον Δικέφαλο κατέγραψε συνολικά 148 συμμετοχές, έχοντας 15 γκολ και 4 ασίστ, πανηγυρίζοντας με τους «ασπρόμαυρους» ένα αήττητο νταμπλ και δύο Κύπελλα Ελλάδος.


Τελευταία νέα

Να «σφραγίσει» την πρόκριση στους τελικούς ο ΠΑΟΚ

Για τον δεύτερο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενος, την Κυριακή 28 Απριλίου...

Στην ίδια κατηγορία