Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Στη λίστα της Αλ Αχλί ο Λουτσέσκου»

Δημοφιλή

Την ώρα που ο Ράζβαν Λουτσέσκου προετοιμάζει την ομάδα του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Μπεϊτάρ, δημοσιεύματα από την Σαουδική Αραβία τον εμπλέκουν σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούν την Αλ Αχλί.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν, η Αλ Αχλί ψάχνει προπονητή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ανάμεσα στα ονόματα που την ενδιαφέρουν είναι και αυτό του Ρουμάνου προπονητή.

Βεβαίως στο δημοσίευμα αναφέρεται οτι υπάρχει μια ρήτρα 7 εκ. ευρώ με τον ΠΑΟΚ, ενώ τονίζεται οτι η πρόθεση του Λουτσέσκου είναι να παραμείνει στην Θεσσαλονική μέχρι να εξαντλήσει το συμβόλαιο του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με τον Λουτσέσκου καθώς από την αρχή του καλοκαιριού το όνομά του συνδέεται διαρκώς με διάφορες ομάδες και φιγουράρει σε μεταγραφικά σενάρια, με τον ίδιο να διατηρεί πάντα την ίδια στάση, ξεκαθαρίζοντας πως δεν κάνει καμία σκέψη αποχώρησης.


Τελευταία νέα

Παγκόσμια διάκριση για Αμπέλ

Τους 50 κορυφαίους προπονητές που ξεχωρίζουν με την ικανότητες και το ταλέντο τους γνωστοποίησε η γνωστή ιστοσελίδα «Four Four...

Στην ίδια κατηγορία