Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Στένεψαν τα περιθώρια στα πλάγια μπακ

Δημοφιλή

Οι μαζεμένοι και σοβαροί τραυματισμοί που έχουν σημειωθεί στον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, δημιουργούν πλέον σημαντικά κενά στις θέσεις των δυο ακραίων μπακ της ενδεκάδας του. Εκεί όπου μένει… γυμνός για τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια (ΑΕΚ (εκτός έδρας), ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός (εκτός έδρας), ΝΠΣ Βόλος) μέχρι να σταματήσει το πρωτάθλημα για την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μετά την πρόσφατη απώλεια Βιεϊρίνια, στη χθεσινή (23/10) αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Δικέφαλος είδε να αποχωρούν υποβασταζόμενοι με την σειρά οι Τσαούσης, Λύρατζης αλλά και ο κατά συνθήκη μπακ Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάσεις και τοποθετούν χρονικά την επιστροφή των δυο Ελλήνων στη δράση για μετά τη διακοπή του Μουντιάλ. Λιγότερο ανησυχητικά είναι τα νέα για τον Σέρβο, ο οποίος όμως ούτε παίζει στη φυσική του θέση ούτε θα είναι σίγουρα διαθέσιμος καθώς ίσως προφυλαχθεί ενόψει των υποχρεώσεών του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και τι μένει για τα άκρα της άμυνας; Οι δυο ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι με μεταγραφή για να είναι οι βασικές επιλογές αλλά τελικά επιστρατεύονται ως… λύσεις ανάγκης.

Ο Ράφα Σοάρες στα αριστερά και ο Ζόαν Σάστρε στα δεξιά. Ύστατη λύση θα μπορούσε να είναι και ο Ιβάν Νάσμπεργκ, ο οποίος έχει καταγράψει περίπου 70 ματς στην καριέρα του ως αριστερό μπακ στη Νορβηγία.


Τελευταία νέα

Η Ferrari ξεκαθάρισε τον στόχο της για τον Χάμιλτον

Ο επικεφαλής της Ferrari, Φρεντ Βασέρ μίλησε για όλα όσα πιστεύει ότι θα φέρει στην ιταλική ομάδα το 2025...

Στην ίδια κατηγορία