Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Έτοιμη για πρωτάθλημα η Νάπολι (video)

Δημοφιλή

Μία ακόμη νίκη πήρε χθες (23/10) η Νάπολι, κερδίζοντας τη Ρόμα εκτός έδρας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Serie A. Οι «παρτενοπέι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας 11 συναπτές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις!

Η χθεσινή νίκη στο «Ολίμπικο» δείχνει πως η Νάπολι δεν αστειεύεται φέτος και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους, μιας και είναι πρωτοπόρος στη Serie A και μοναδική αήττητη ομάδα στην Ιταλία. Η ομάδα του Σπαλέτι ήταν καλύτερο στο ιταλικό ντέρμπι, βάζοντας δύσκολα στους παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο, που αντιστέκονταν μέχρι το 80ο λεπτό.

Ο Βίκτορ Όσιμεν πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 80′, χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό τρίποντο στη Νάπολι, που τη θέτει ως πρώτο φαβορί για κατάκτηση πρωταθλήματος στην Ιταλία. Μάλιστα, η χθεσινή νίκη ισοφαρίζει κι ένα ρεκόρ για τους «παρτενοπέι.» Η Νάπολι πανηγύρισε την 11η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, ισοφαρίζοντας την επίδοση του 1986, όταν ο ηγέτης της ήταν ο αλησμόνητος Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα!


Τελευταία νέα

Τελευταία προπόνηση για τον ΠΑΟΚ

Την τελευταία πρόβα τους πριν τον «τελικό» με τον Άρη, πραγματοποιούν το απόγευμα του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Το...

Στην ίδια κατηγορία