Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στατιστικά στοιχεία για τα παιχνίδια κόντρα στον Ατρόμητο

Δημοφιλή

Η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2023-24 κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Έξι διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα εντός έδρας από τον Ατρόμητο μετρά ο ΠΑΟΚ. Σε αυτά έχουν σημειωθεί πέντε νίκες και μια ισοπαλία με 1-1.Επτά διαφορετικοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν σκοράρει στα τελευταία έξι παιχνίδια με τον Ατρόμητο εντός και εκτός έδρας. Ο Δικέφαλος βρήκε γκολ στα πέντε από τα έξι αυτά παιχνίδια, αφού έχει και μια ήττα στο Περιστέρι με 2-0, αλλά παρουσιάζει πλουραλισμό στους σκόρερ.

Στις 23 Δεκεμβρίου 2019 ο Ίνγκασον ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που σημείωσε δύο τέρματα στο ίδιο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, κάτι που έχει συμβεί ελάχιστες φορές από ποδοσφαιριστή σε αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Ατρόμητος. Το έχει κάνει ακόμη ο Σταύρος Σαράφης, ο Εσπινινόζα και ο Ναπολεόνι.

Τρία γκολ συνολικά απέναντι στον Ατρόμητο έχει σημειώσει στις εντός έδρας αναμετρήσεις ο Σταύρος Σαράφης για τον ΠΑΟΚ, τα δύο το 1972-73 και ακόμη ένα την επόμενη σεζόν.Στις 28 Νοεμβρίου 2016 είναι η τελευταία νίκη του Ατρομήτου στην Τούμπα και ήταν με το εντυπωσιακό σκορ 4-3.

Για τον ΠΑΟΚ είχαν σκοράρει οι Ροντρίγκες (3’), Κουλούρης (27’), Μυστκίδης (69’) και ο Ατρόμητος γύρισε το παιχνίδι με τα γκολ των Λε Ταλέκ (56’), Ούμπιδες (74’), Παπαδοόπουλου (86’) και Τόνσο (93’).Από εκείνη την ψυχρολουσία του 2016, ο ΠΑΟΚ είχε χτίσει ένα σερί με δέκα αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις εντός και εκτός έδρας χωρίς ήττα.

Συνολικά είχε οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα στο οποίο έβαλε τέλος ο Ατρόμητος με δύο νίκες στην έδρα του το 2021 με 3-2 και 2-0

.Συνολικά ο ΠΑΟΚ έχει υποδεχθεί τον Ατρόμητο σε 26 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας και μετρά 15 νίκες, υπάρχουν 4 ισοπαλίες και έχει ηττηθεί 7 φορές.

Ανάμεσα σε αυτά τα παιχνίδια είναι και οι κόντρες τους για τα Play off της Super League, όπου ο Ατρόμητος έχει πάρει τις περισσότερες νίκες του.

Οι νίκες με 2-1 είναι οι “αγαπημένες” του ΠΑΟΚ στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο, αφού έχει σημειώσει πέντε με αυτό το σκορ. Ακολουθεί το 1-0 με τρεις εμφανίσεις και υπάρχουν δύο με 5-1, 3-0 και 2-0. Δύο εμφανίσεις έχει και η ισοπαλία 1-1».


Τελευταία νέα

H… αντεπίθεση του ΠΑΟΚ (pic)

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό που τους παραχώρησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου και από την Δευτέρα του...

Στην ίδια κατηγορία