Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Έχασε τον πατέρα του, αλλά έπαιξε ο Γιώργος Μαυρίδης!

Δημοφιλή

Το μεσημέρι της Κυριακής (22/10) η ομάδα του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο Σάλας αγωνίστηκε κόντρα στον Ηνίοχο Αθήνας, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Futsal League B’. Ο Γιώργος Μαυρίδης, απέδειξε την αφοσίωσή του στην ομάδα, καθώς χθες (21/10) έχασε τον αγαπημένο του πατέρα, όμως σήμερα αγωνίστηκε κανονικά, με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, να αφιερώνουν τη νίκη σε αυτόν.

Αναλυτικά ο Α.Σ. ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον αθλητή του Συλλόγου, Γιώργο Μαυρίδη, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Μαυρίδης, παρά την σημαντική αυτή απώλεια, έδωσε κανονικά το παρών και αγωνίστηκε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ηνίοχο Αθήνας, αποδεικνύοντας την αρχηγική του υπόσταση στην ομάδα.

Ύστερα από την λήξη του αγώνα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ αφιέρωσαν τη νίκη τους με 3-0 στη μνήμη του πατέρα του Γιώργου Μαυρίδη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».


Τελευταία νέα

Η «διαφήμιση» του ελληνικού μπάσκετ κι η πικρή αλήθεια

Το… αιώνιο ερώτημα επιστρέφει: Τι σημαίνει για το ελληνικό μπάσκετ η μεγάλη επιτυχία της ταυτόχρονης παρουσίας του Ολυμπιακού και...

Στην ίδια κατηγορία