Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σπάει από τώρα ρεκόρ ο Λεβαντόφσκι!

Δημοφιλή

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρίσκεται στο ξεκίνημα της δικής του εποχής στο «Καμπ Νου», έχοντας πραγματοποιήσει ονειρικό ξεκίνημα και ξεπερνώντας θρύλους της Μπαρτσελόνα. Μια υποσχόμενη όσο και ιδανική αρχή έχει κάνει ο Πολωνός διεθνής με τους Καταλανούς στη La liga, καθώς στα πρώτα έξι παιχνίδια έως τώρα έχει σημειώσει 8 τέρματα, έχει μοιράσει δύο ασίστ, ενώ «τρέχει» σερί σκοραρίσματος πέντε αγωνιστικών.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι που «τρομάζει» με τη συνέπειά του στο γκολ, το περασμένο Σάββατο «χτύπησε» εις διπλούν απέναντι στην Έλτσε, ενώ στα τέσσερα προηγούμενα ματς νίκησε τους τερματοφύλακες των Σοσιεδάδ, Βαγιαδολίδ, Σεβίλλης και Κάντιθ, με την Ράγιο Βαγιεκάνο της πρεμιέρας να είναι η μόνη που του αντιστάθηκε. Με αυτόν τον τρόπο o 34χρονος επιθετικός ξεπερνά μεγάλα ονόματα στην πρώτη τους σεζόν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, διότι είναι ο μόνος που ξεκίνησε τόσο αποτελεσματικά.

Αυτός που «άγγιξε» τον έμπειρο άσο, ήταν ο Ρομάριο, τη σεζόν 1993/94 σημειώνοντας έξι γκολ στα πρώτα έξι ματς, πετυχαίνοντας χατ-τρικ απέναντι στη Σοδιεδάδ, δύο γκολ κόντρα στην Οσασούνα και ένα εναντίον της Βαγιαδολίδ. Το «φαινόμενο», ο Ρονάλντο, μένει πίσω σε σχέση μαζί του, καθώς το 1996/97 ξεκίνησε με πέντε τέρματα. Εν συνεχεία, ο Πάτρικ Κλάιφερτ είχε τρία γκολ σε έξι παιχνίδια, το ένα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ και ο Σαμουέλ Ετό σκόραρε πέντε.

Προηγούμενο άρθρο«Ανάσες» για τον ΠΑΟΚ
Επόμενο άρθροΑλλάζει η Ευκαρπία


Τελευταία νέα

Ανταλλαγές πυρών μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολά (video)

Ο ισραηλινός στρατός και η λιβανική Χεζμπολά συνέχιζαν να ανταλλάσσουν σφοδρά πυρά τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, ενώ...

Στην ίδια κατηγορία