Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σκληρή κριτική από Βραζιλιάνο δημοσιογράφο στον Αμπέλ Φερέιρα

Δημοφιλή

Συνεχίζει να δέχεται σκληρή κριτική για τις ικανότητες και τον χαρακτήρα του ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα. Δημοσιογράφος από τη Βραζιλία ξεσπά εναντίον του Πορτογάλου τεχνικού, χαρακτηρίζοντάς τον «αγενή» και «αλαζόνα» και πως με τύχη κατέκτησε τους τίτλους με την Παλμέιρας.

Σε podcast που πραγματοποιήθηκε σε βραζιλιάνικο μέσο ο Αμπέλ Φερέιρα δέχθηκε σκληρή κριτική από τον σχολιαστή αγώνων, Ντιρσέου Μαραβίλια, ο οποίος προχώρησε σε σκληρές εκφράσεις απέναντι στον προπονητή της Παλμέιρας.

«Ποτέ δεν είπα ότι είναι ανίκανος. Είναι αγενής και αλαζόνας, τα έχει και τα δύο και έρχεται εδώ στη χώρα μας για να βγάλει λεφτά. Δεν σε ήξερε κανείς, τι είναι ο ΠΑΟΚ; Ο Άμπελ ήρθε εδώ για να κάνει πρακτική, εδώ στη Βραζιλία, και εντάχθηκε στην ομάδα της Παλμέιρας και ήταν τυχερός. Ξέρεις εκείνον τον τύπο του οποίου ο κ@@ος είναι στραμμένος προς το φεγγάρι; Είναι αυτός, γιατί είναι αλαζόνας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαραβίλια στο podcast, αφήνοντας αιχμές για τη συμπεριφορά του Αμπέλ Φερέιρα στην Βραζιλία.


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία