Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή

Δημοφιλή

Αρκετές μέρες ξεκούρασης είχε το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ, μετά την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής κόντρα στη Κηφισιά. Το πρωτάθλημα της Super League έχει διακοπή και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, λόγω της Πρωτοχρονιάς, ωστόσο από την επόμενη εβδομάδα επιστρέφει και πάλι.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις από αύριο (28/12) και θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το επερχόμενο ματς τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας (3/1). Οι «ασπρόμαυροι» έχουν μία ακόμη ημέρα ρεπό, τη σημερινή, και από αύριο θα πιάσουν και πάλι δουλειά ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Η προσοχή όλων στρέφεται στους Τάισον και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, οι οποίοι είχαν ενοχλήσεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα και είχαν μείνει εκτός αποστολής στα τελευταία παιχνίδια. Η παρουσία τους είναι ιδιαίτερα σημαντική, ωστόσο ο ΠΑΟΚ βρίσκει πλέον πρωταγωνιστές σε όλες τις γραμμές, χωρίς να σταματάει να σκοράρει.


Τελευταία νέα

Ο… θάνατος σου η ζωή μου στην Τούμπα

Ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ή αλλιώς… τελικός πρωταθλήματος στην Τούμπα! Κομβικής σημασίας αναμέτρηση για τη μάχη του τίτλου λαμβάνει χώρα το απόγευμα...

Στην ίδια κατηγορία