Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σκληρή ήττα για τον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Δύσκολη αποδείχτηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ Β στον Βόλο, απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής. Ο Δικέφαλος ηττήθηκε 3-1, υποχρεώθηκε στη δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας ήττα του στο πρωτάθλημα της Betsson Super League 2 και επικεντρώνεται πλέον στο επόμενο παιχνίδι, αυτό της προσεχούς Κυριακής απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου.

02.03.2022Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον ΠΑΟΚ όταν μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξαν το σκορ με το μακρινό σουτ του Ξύδα. Η πρώτη απειλητική φάση του Δικεφάλου καταγράφηκε στο 9’ με το σουτ του Καλουτσικίδη και στο 26΄η πίεση για την ισοφάριση απέδωσε καρπούς με τον Παναγιώτου να σκοράρει με κοντινό πλασέ, έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Γαϊτανίδη.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κόντρα στη ροή του αγώνα πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ, στο 32’, με τον Ξύδα, το σουτ του οποίου βρήκε και πάλι στόχο. Και ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Φιλίποβιτς με κεφαλιά, μετά από κόρνερ, έκανε το 3-1 για τον Ολυμπιακό Βόλου.Στην επανάληψη ο Δικέφαλος δεν είχε άλλη επιλογή φυσικά, από το να κυνηγήσει την ισοφάριση, εξ ου και πίεσε, δίχως ωστόσο να βρίσκει λύσεις. Στο 60’ ο Ξενοδόχοφ πρόλαβε τον Πανίδη λίγο πριν αυτός σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από την επικίνδυνη σέντρα του Γαϊτανίδη και στο 60’ ο Τσοπούρογλου σούταρε μέσα από την περιοχή, «σημαδεύοντας ωστόσο, το κάθετο δοκάρι. Στο 72’ δε, ο Φασίδης λίγο έλειψε να σκοράρει και πάλι με κεφαλιά, μα μπλόκαρε ο Ξενοδόχοφ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Β: Ταλιχμανίδης , Παναγιώτου, Μανωλιούδης (46’ Τάχατος), Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης, Ουεντραόγκο, Γιαξής (36’ λ.τ. Γρόσδης), Γαϊτανίδης (70’ Φασίδης), Τσοπούρογλου, Σμυρλής (46’ Τζίμας), Γκορντεζιάνι (46’ Πανίδης)

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοφ, Γραικός, Σκοπελίτης, Φιλίποβιτς, Στάμου, Ντιαμπί (67’ Ντος Σάντος), Μανγκά (67’ Κόλα), Ξύδας (73΄Σιαφά), Κουντουριώτης (73΄Μαρκοπουλιώτης), Γκαργκαλατζίδης (56’ Σέζαρ Κότος), Βερνάρδος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρώτη νίκη επί της ΑΕΚ σε φάση πλέι οφ και το γλέντι της πρωτιάς

Το ντέρμπι μεταξύ των δύο Δικεφάλων στο γήπεδο της Τούμπας για τα πλέι οφ της σεζόν 2009-2010 ήταν για...

Στην ίδια κατηγορία