Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σκέψεις για νέα αναβολή αγωνιστικής στην Premier League

Δημοφιλή

Δεν αποκλείεται να μην διεξαχθεί ούτε η 8η αγωνιστική της Premier League το προσεχές Σαββατοκύριακο λόγω του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ. Κανένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι δεν διεξάγεται στην Αγγλία αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς αποφασίστηκε η αναβολή της αγωνιστικής σε όλες τις κατηγορίες ως ένδειξη σεβασμού και πένθους μετά τον θάνατο της βασίλισσας.

Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει θέμα και για την επόμενη αγωνιστική, ειδικά σε ό,τι αφορά τους αγώνες που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στο Λονδίνο, λόγω φόβου για την ασφάλεια και επεισοδίων με δεδομένο ότι όλες οι αστυνομικές δυνάμεις θα είναι «απασχολημένες» εν όψει της κηδείας της Ελισάβετ που θα γίνει τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Υπάρχει και σκέψη για αντιστροφή έδρας, ώστε να μην γίνουν αγώνες στη βρετανική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με το «The Athletic», η πιθανότητα οι σύλλογοι να συμφωνήσουν με αυτήν την πρόταση είναι πολύ μικρή.

Έτσι, είναι μεγάλη η πιθανότητα είτε να αναβληθεί και η επόμενη αγωνιστική είτε μόνο οι αγώνες που πρέπει να διεξαχθούν στο Λονδίνο το επόμενο Σαββατοκύριακο. Κι άλλες αναβολές, βέβαια, θα προκαλέσουν σοβαρό πρόβλημα στο καλεντάρι, που είναι ήδη γεμάτο, με δεδομένη και τη μεγάλη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία