Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022

Το ευχαριστώ του Φράνκε (pic)

Δημοφιλή

Ο Γιανίκ Φράνκε ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Eurobasket με τη φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας και ετοιμάζεται για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενταχθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν. Ο αθλητής του Δικεφάλου μάλιστα έστειλε το δικό του μήνυμα για το μεγάλο μπασκετικό «ραντεβού» και τη συμμετοχή του σε αυτό, παρά τον τραυματισμό του, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης.

Η ανάρτησή του:

«H στιγμή που αντιληφθήκαμε ότι είχα υποστεί κάταγμα στο μετακάρπιο ήταν πολύ πικρή για εμένα. Ένα όνειρο χανόταν έτσι, τρεις εβδομάδες πριν το τζάμπολ του Eurobasket.

Είπαν ότι ήταν αδύνατο, αλλά τους δείξαμε πως δεν ήταν! Το σχέδιο εκτελέστηκε άψογα και η εμφάνιση μου σε αυτό το παιχνίδι ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τη δουλειά μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε άτομο της ιατρικής μας ομάδας, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να επιστρέψω σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όλα είναι πιθανά. Μην βάζετε όρια στις προκλήσεις, αλλά προκαλέστε τα όρια σας!»

Δείτε το παρακάτω:

Τελευταία νέα

Τσέφεριν: «Πολύ καλός ο Κούρτιτς»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Γιάσμιν Κούρτιτς. «Είμαι...

Στην ίδια κατηγορία