Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σημαντική νίκη για τον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ Β, ο οποίος επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Πόντου στο ματς της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της. Betsson Super League. Ο Δικέφαλος έφτασε στους 29 βαθμούς κι ετοιμάζεται ήδη για το ματς της προσεχούς Κυριακής στην Καρδίτσα.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, που δεν άφησε και πολλά περιθώρια να παιχτεί ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ ευτύχησε στην πρώτη του απειλητική επίσκεψη στην περιοχή του Απόλλωνα να κερδίσει πέναλτι. Το κέρδισε ο Τζίμας στο 8′ και το εκτέλεσε ιδανικά ο ίδιος κάνοντας το 1-0 για τον Δικέφαλο.

Όσον αφορά στη συνέχεια, αν εξαιρέσει κανείς ένα σουτ του Μελετιδη στο 44′ κι ένα φάουλ του Τσαούση, έξω από την περιοχή στο 45′, δεν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο να ειπωθεί

.Στην επανάληψη, η μπάλα κυκλοφορούσε με ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία και οι φάσεις απέναντι στις δύο εστίες ήταν προφανώς λιγοστές. Στο 54′ με εκτέλεση φάουλ ο Γαιτανίδης τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Παρότι βέβαια ο ΠΑΟΚ είχε τον ελέγχο, δέχτηκε γκολ στο 72′.

Στην μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία του Απόλλωνα, έγινε η σέντρα από αριστερά και ο Ρούνεϊ στην καρδιά της περιοχής έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα.Τη νίκη τελικά στον Δικέφαλο έδωσε ο Γκορντεζιάνι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 84′.

Η παράβαση αφορούσε χέρι αμυνόμενου, ο οποίος και αποβλήθηκε στο 83′.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ

Β:Μπουργάνης, Καλουτσικίδης, Παναγιώτου, Τάχατος, Τσοπούρογλου (76′ Αποστολόπουλος), Σαλαμούρας, Μελετίδης, Tσαούσης, Γαϊτανίδης (67′ Σμυρλής), Τζίμας (76′ Χατζηστραβός), Πανίδης (67′ Γκορντεζιάνι).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η παθιασμένη ομιλία του Σβαμπ στην ομάδα πριν το ντέρμπι! (video)

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από την… κόλαση του 1-2 και επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη...

Στην ίδια κατηγορία