Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Καθάρισε» με Ζαμπά και Μιχαηλίδη

Δημοφιλή

Με τα γκολ των Ζαμπά (37΄) και Μιχαηλίδη (52΄) ο ΠΑΟΚ πέρασε με νίκη από τη Λαμία με 2-0.

Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 37΄, όταν ο Ζαμπά, μετά από την πάσα του Σβαμπ, έκανε την κούρσα από τα αριστερά και με σουτ νίκησε τον Γκαραβέλη. Λίγο πριν το τέλος του α΄ ημιχρόνου, και πάλι ο Ζαμπά απείλησε τον αντίπαλο γκολκίπερ, όταν βρέθηκε αμαρκάριστος στη μεγάλη περιοχή, στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα άουτ.

Επτά λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους χάρη στην κεφαλιά του Μιχαηλίδη, που αξιοποίησε την εκτέλεση φάουλ του Μουργκ.

Στο 67΄ οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν το σκορ, όταν η κεφαλιά του Ελευθεριάδη βρήκε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Πασχαλάκη.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου χίλιοι φίλαθλοι.

Λαμία: Γκαραβέλης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Λούκας, Προβυδάκης, Μπεχαράνο (81΄ Μαζουλουξής), Νούνιες, Ταϊρόν (54΄ Μπανγκουρά), Ελευθεριάδης (68΄ Τσούκαλος), Μανούσος, Καραμάνος (81΄ Βέλλιος).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ (46΄ Βιεϊρίνια), Μιχαηλίδης, Ίνγκασον (69΄ Μιχάι), Σάστρε, Σβαμπ, Σοάρες (76΄ Κούρτιτς), Ελ Καντουρί, Μουργκ (69΄ Ζίβκοβιτς), Ζαμπά, Τσόλακ (81΄ Ακπομ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία