Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Σημαντική επαφή ΕΠΟ-Super League

Δημοφιλή

Διοικητικό συμβούλιο θα υπάρξει στη Super League την Τρίτη 27/6.

Οι οικονομικές σχέσεις με την ΕΠΟ και η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος είναι στα θέματα του διοικητικού συμβουλίου του Συνεταιρισμού που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη 27/6, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023, στις 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Οικονομικές σχέσεις με την Ε.Π.Ο.

2/ Θέματα κλήρωσης αγώνων Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2023-24 (ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής, κλειδάριθμοι, φορέας διεξαγωγής κλπ).

3/ Τελική επικύρωση βαθμολογικού πίνακα Πρωταθλήματος Υποδομής Super League K17 αγωνιστικής περιόδου 2022-23 και θέματα διεξαγωγής πρωταθλημάτων υποδομών Super League 1 αγωνιστικής περιόδου 2023-24 (συμμετοχή ομάδων από κατώτερες κατηγορίες – κόστος και προϋπολογισμός εξόδων, ανανέωση σύμβασης με την εταιρεία Veo Technologies ApS για την παροχή εξοπλισμού βιντεοσκόπησης των αγώνων και των προπονήσεων – πρόταση για συνεργασία με εταιρεία για την παροχή ασθενοφόρων και προσωπικού ασφαλείας στους αγώνες κλπ).

4/ Οικονομική ενίσχυση των ΠΑΕ –μελών από έσοδα του Συνεταιρισμού.

5/ Πρόταση της εταιρείας IMG Arena για εκπόνηση μελέτης σε σχέση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

6/ Διάφορα».

Προηγούμενο άρθρο«Τελικός» για Κοτάρσκι
Επόμενο άρθροΠροπόνηση με…καύσωνα


Τελευταία νέα

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αστυνομικός, που τραυματίστηκε στο Ρέντη

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο «Γενικό Κρατικό Νίκαιας» ο άτυχος αστυνομικός, ο οποίος δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό του...

Στην ίδια κατηγορία