Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σημαντική ενίσχυση για Άιντραχτ

Δημοφιλή

Μετά από μόλις δύο εμφανίσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη σεζόν, ο Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ θα δοθεί δανεικός στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης κατόπιν συμφωνίας που επήλθε μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ειδικό στην ευρωπαϊκή μεταγραφική αγορά, ο 26χρονος Ολλανδός υπέγραψε συμβόλαιο δανεισμού με το γερμανικό κλαμπ μέχρι το τέλος της σεζόν 2023/24 και επί της ουσίας το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Άξιο αναφοράς συν τοις άλλοις πως ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε την Τρίτη στη Γερμανία προκειμένου να ολοκληρώσει το διαδικαστικό σκέλος της μεταγραφής του στους αετούς κάνοντας συνάμα και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Όπως απορρέει από πλευράς ξένων ΜΜΕ αναμένεται να ενταχθεί στο σύνολο του Ντίνο Τοπμέλερ από την 1η Ιανουαρίου. Μέχρι τότε, μένει να φανεί αν καταγράψει ορισμένα αγωνιστικά λεπτά με τη Γιουνάιτεντ στους αγώνες με την Άστον Βίλα την Τρίτη (26/12) αλλά και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, το επόμενο Σάββατο (30/12). Σε κάθε περίπτωση, όμως, το συγκεκριμένο σενάριο δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Μάλιστα, η συμφωνία δανεισμού του Ολλανδού με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης πρόκειται να έχει προαιρετική οψιόν αγοράς ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ, συν άλλα 4 εκατομμύρια σε μορφή μπόνους αναφορικά με την πορεία που θα διαγράψει. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Φαν ντε Μπέεκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λήγει στα τέλη Ιουνίου 2025.


Τελευταία νέα

Kαρυπίδης: «Καλύτερο και από το 2019!»

Εχοντας στο πλευρό του τις δύο του κόρες που ήταν και αυτές πανευτυχείς για τη μεγάλη επιτυχία του Δικεφάλου,...

Στην ίδια κατηγορία