Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σερβική αποθέωση σε Αντρίγια!

Δημοφιλή

Με νέα αποθεωτικά σχόλια για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς επέστρεψε η εθνική Σερβίας, ορμώμενη από την εξαιρετική του εμφάνιση στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό δεδομένου πως ο Σέρβος μεσοεπιθετικός τα έφερε όλα… τούμπα σε μόλις ένα λεπτό ταΐζοντας και τον Γιάννη Κωνσταντέλια για το τελικό 1-3. «Σπουδαίο γκολ από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, στη σημαντική του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό (1-3)» επισημάνθηκε από τους «πλάβι» που έδειξαν εκ νέου την… αδυναμία τους στον Ζίλε με επίσημη ανάρτησή τους στα social media.

Προερχόμενος από τον πάγκο ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς λειτούργησε κατά γενική ομολογία ως game changer, αποδεικνύοντας εμπράκτως πόσο κομβικός φαντάζει για τα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ενδεικτικό είναι πως με το τέρμα που σημείωσε στο Αγρίνιο, ανανέωσε τη λίστα της επιθετικής συγκομιδής του έχοντας συνολικά 15, ενώ το «τάισμα» στον Γιάννη Κωνσταντέλια για το τελικό 1-3 διεύρυνε τις ασίστ του στις οκτώ.

Επιδόσεις που συνιστούν ρεκόρ καριέρας για τον Σέρβο μεσοεπιθετικό δεδομένου πως η καλύτερη σεζόν του παρατηρήθηκε το 2020-21 κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας στη Θεσσαλονίκη με τα ασπρόμαυρα καταγράφοντας 14 γκολ και 8 ασίστ, με την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να αποτελεί και με τη… βούλα την κορυφαία του από άποψη ατομικής απόδοσης. «Είδαμε και σήμερα (σ.σ. χθες) και την Τετάρτη ότι είναι ξανά… πίσω» επισήμανε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που περιμένει πολλά από εκείνον δεδομένης της αδιαμφησβήτητης ποιότητας που διαθέτει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία