Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Όλα… τούμπα σε ένα λεπτό! (video)

Δημοφιλή

Ιδανικά εξελίχθηκε το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League δεδομένου πως το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου με τα τέρματα των Ζόαν Σάστρε και Αντρίγια Ζίβκοβιτς ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ μετά το ακυρωθέν γκολ του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Αρχής γενομένης από το 72΄ ο νεαρός μεσοεπιθετικός «αναμείχθηκε» εκ νέου στην εξέλιξη της αναμέτρησης, έγινε αποδέκτης της μπάλας κάνοντας μία περιστροφή γύρω από τον εαυτό του και μοίρασε στον Ισπανό δεξιό οπισθοφύλακα για το 1-1 κατόπιν του διαγώνιου σουτ που επιχείρησε. Σε πρώτη φάση η μπάλα βρήκε στον Τορεχόν αλλάζοντας πορεία μέχρι να καταλήξει εν τέλει στα δίχτυα της ομάδας του Αγρινίου.

Για τον ΠΑΟΚ η ολική ανατροπή της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 73΄ (σ.σ μόλις σε ένα λεπτό) με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που ευτύχησε να ευστοχήσει με υπέροχο μακρινό πλασέ που αρχικώς σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας και εν τέλει προωθήθηκε στα δίχτυα για το 1-2. Τέρμα που πανηγύρισε με ενδεικτικό τρόπο δεδομένου πως πήρε την μπάλα τοποθετώντας τη μέσα από τη φανέλα του, ορμώμενος από το παιδί που περιμένει να φέρει στη ζωή η σύζυγός του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πλησιάζει στην Μπούντουτσνοστ πρώην του ΠΑΟΚ

Ο Ντέρεκ Ογκμπέιντε, ο οποίος έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του...

Στην ίδια κατηγορία