Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Σερβικά ΜΜΕ: «Το νέο συμβόλαιο του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Αποτέλεσε μία από τις περιπτώσεις που απασχόλησαν έντονα τον ΠΑΟΚ, η υπόθεση του οποίου εξαρχής φάνταζε πως επρόκειτο να ολοκληρωνόταν με συμφωνία με τους χειρισμούς κυρίως του Ιβάν Σαββίδη. Αντρίγια Ζίβκοβιτς… τετραετίας στους «ασπρόμαυρους», με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να «δένει» στη Θεσσαλονίκη έως το 2027 συμπεριλαμβανομένης και της φετινής αγωνιστικής περιόδου ως μία ένδειξη της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης της οικογένειας Σαββίδη προς το πρόσωπο του.

Όπως επισημάνθηκε σε σχετικές αναφορές της FORZA προ λίγων ημερών, από πλευράς του ο Zile είχε τονίσει πως προτεραιότητά του φάνταζε ο ΠΑΟΚ και κατά συνέπεια η εκ νέου ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο αποτέλεσε μονόδρομο. Επί της ουσίας, στην περίπτωσή του προσμετρήθηκαν όλα και από τη στιγμή που το πρόσημο κρίθηκε θετικό εκτός της πολυετούς συμφωνίας που σφραγίστηκε από χθες, αναμένεται να αυξηθούν και οι απολαβές του.

Από πλευράς σερβικών ΜΜΕ και με δεδομένη την αδυναμία τους προς το πρόσωπο του Ζίβκοβιτς , έγιναν αναφορές και στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, κάνοντας λόγο για ετήσιες απολαβές ύψους ενός 1.5 εκατομμύριο ευρώ, βλέποντας αύξηση, σε σχέση με το τρέχον συμβόλαιο του.


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία