Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Επίσκεψη στη Νεάπολη από τα τμήματα πόλο του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Το ΣΦ ΠΑΟΚ Νεάπολης «Μπέλλος» επισκέφτηκαν οι εκπρόσωποι των τμημάτων πόλο του Δικεφάλου, σε μια συνάντηση ομάδας-κόσμου στη βαλκανική πλατεία. Όπως επισημαίνεται στη σχετική τοποθέτηση του ΑΣ ΠΑΟΚ, ο κόσμος ευχήθηκε στους αθλητές και τις αθλήτριες καλή επιτυχία στις επερχόμενες υποχρεώσεις και να έχουν μία υγιή σεζόν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΑΣ ΠΑΟΚ:

Επίσκεψη στην βαλκανική πλατεία του ΣΦ ΠΑΟΚ Νεάπολης «Μπέλλος», πραγματοποίησαν τα τμήματα πόλο του ΠΑΟΚ. Την ανδρική ομάδα εκπροσώπησαν, ο Τιμ Μάνατζερ του τμήματος, Τάσος Πετρίδης, και οι αθλητές, Μαρίν Ντέλιτς, Τζέσε Κόουπμαν και Χάρης Αϊβαλιώτης.

Την γυναικεία ομάδα εκπροσώπησαν, ο Τιμ Μάνατζερ, Φώτης Μπίκος, η προπονήτρια, Χρύσα Χατζέλλη, και οι αθλήτριες, Δέσποινα Φραγκιά, Κλεοπάτρα Ντόνα-Τσιάκα και Αναστασία Μπίκου. Οι ΠΑΟΚτσήδες της Νεάπολης ευχήθηκαν στα τμήματα του Δικεφάλου καλή επιτυχία στις επερχόμενες υποχρεώσεις, και να έχουν μία υγιή σεζόν.


Τελευταία νέα

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Πάμε όλοι Παλατάκι!»

Ο ΠΑΟΚ δίνει το δεύτερο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος και ο «ασπρόμαυρος» ΑΣ έστειλε...

Στην ίδια κατηγορία