Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σε φουλ ρυθμούς ο Μαργαρίτης

Δημοφιλή

Την Τρίτη (30/5) ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του, ενόψει των μικρών τελικών της Basket League.

Στην σημερινή προπόνηση ο Φώτης Τακιανός είδε τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς, ενώ εκτός για λίγες ημέρες θα μείνει ο Νίκος Τσιακμάς, ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Στο PAOK Sports Arena για την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας βρέθηκαν και πάλι από σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco και υπό τις οδηγίες του κόουτς Φώτη Τακιανού ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη φάση της Basket League.

Η προπόνηση της ομάδας μας, ολοκληρώθηκε λίγο πριν από την έναρξη του πέμπτου και τελευταίου αγώνα του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι, από την έκβαση του οποίου θα προκύψει και ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ mateco στην προσπάθεια διεκδίκησης της 3ης θέσης.

Η σειρά των μικρών τελικών των PLAYOFFS ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο (3/6) και την 3η θέση θα κατακτήσει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης επέστρεψε στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας και μπαίνει πλέον σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ εκτός προπονήσεων θα μείνει για μερικές ημέρες και ο Νίκος Τσιακμάς, που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης (31/5)».


Τελευταία νέα

Τελευταίες «ανάσες» στον ΠΑΟΚ

Τις τελευταίες του «ανάσες» απολαμβάνει το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ δεδομένου πως μετά το διήμερο ρεπό που χορηγήθηκε από...

Στην ίδια κατηγορία