Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σχόλιο με… νόημα από τον Σαματά (pic)

Δημοφιλή

Αρκετή… πίεση φαίνεται πως άσκησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στον προσωπικό λογαριασμό του Αλί Σαμάτα, ο οποίος είναι μεταγραφικό στόχος του Δικεφάλου. Το σίριαλ με τον Τανζανό στράικερ και τον ΠΑΟΚ έχει κρατήσει αρκετές ημέρες, με τους ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» να είναι αισιόδοξοι για την έκβαση της μεταγραφής του.

Πάντως, ο Σαμάτα δημοσίευσε μία φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αρκετούς φιλάθλους του Δικεφάλου να ζητούν τη μεταγραφή του στην ομάδα. Αξιοσημείωτη, βέβαια, είναι η απάντηση του Σαμάτα σε έναν φίλο του ΠΑΟΚ, η οποία προμηνύει την ολοκλήρωση του deal και τη μετακίνησή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τη Φενέρμπαχτσε, και το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιο του, που εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι. Ο Δικέφαλος χρειάζεται ενίσχυση στη γραμμή κρούσης και φαίνεται πως περιμένει τον Αλί Σαμάτα, ο οποίος είναι ο εκλεκτός.


Τελευταία νέα

Έχεις FORZA και το Μ. Σάββατο! (pic)

Με αποκλειστικά ρεπορτάζ κυκλοφορεί η FORZA από χθες (3/5) και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. H κορυφαία εφημερίδα της Βορείου Ελλάδας έρχεται...

Στην ίδια κατηγορία