Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ρόστερ, διαχείριση κι αποτελέσματα

Δημοφιλή

Είναι ολοφάνερο ότι πολλά για τη σεζόν θα παιχθούν στα τρία αλλεπάλληλα ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Φυσικά και δεν κρίνεται το πρωτάθλημα, προφανώς και δεν κρίνεται το κύπελλο αυτό καθ’ αυτό. Είναι όμως τόσο κρίσιμη η περίοδος που η έκβαση των αγώνων θα δείξει πολλά για τις δύο ομάδες.

Εδώ επάνω λοιπόν θα φανεί πόσο ακόμη μπορεί να ανέβει ο ΠΑΟΚ και αν θα φθάσει τον Παναθηναϊκό που περνάει μία αγωνιστική κρίση. Αν ο Δικέφαλος τα καταφέρει στο πρωτάθλημα και πάρει αποτέλεσμα στη Λεωφόρο, τότε θα δείξει ότι μπορεί να παραμείνει κοντά. Αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί στο κύπελλο, θα δείξει ότι και φέτος έχει τη δυναμική να πρωταγωνιστήσει. Το αντίστροφο ισχύει για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, η οποία ή θα κόψει την κατηφόρα που πήρε ή θα παραμείνει μέσα στην κρίση.

Κακά τα ψέματα… Η εξέλιξη των αγώνων θα δείξει προς τα που βλέπουν οι δύο ομάδες. Τρία μεγάλα ματς τα οποία θα κριθούν στο σύνολό τους και από το πώς οι δύο κορυφαίοι προπονητές θα διαχειριστούν το ρόστερ τους.

 


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία