Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Φέτος δεν πάει Ολυμπιακό στάδιο

Δημοφιλή

Εφόσον ο ΠΑΟΚ φθάσει να παίξει στον τελικό του κυπέλλου, το βέβαιο είναι ότι αυτός δεν πρόκειται να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο.

Όπως είναι γνωστό, στη φετινή προκήρυξη της ΕΠΟ για τη συγκεκριμένη διοργάνωση έχει προβλεφθεί ότι ο τελικός θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ μόνο στην περίπτωση, που και οι δύο φιναλίστ θα είναι ομάδες του λεκανοπεδίου της Αττικής. Αν είναι μία από Αθήνα και μία από Θεσσαλονίκη, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, ενώ αν το ζευγάρι είναι ΠΑΟΚ-Αρης, τότε ο τελικός θα γίνει στη Θεσσαλονίκη (δεν υπάρχει πρόβλεψη για συγκεκριμένο γήπεδο).

Στο περιθώριο της κλήρωσης του περασμένου Νοεμβρίου ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος είχε αποκαλύψει ότι «ψάχνουμε και ερευνούμε για τελικό εκτός Ελλάδας», συμπληρώνοντας ότι «μπορεί να το κάνουμε φέτος, αν όλα είναι ευνοϊκά και προλάβουμε, αλλά το βλέπουμε και για το μέλλον». Και από ό,τι φαίνεται, δεν υπάρχει προοπτική για φέτος να δούμε τελικό κυπέλλου εκτός των ελληνικών συνόρων.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία