Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ψέματα για το VAR και στη Λαμία

Δημοφιλή

Απίστευτα πράγματα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα Λαμία-ΠΑΟΚ. Για μία φάση (γκολ Μάτος) που δεν βρέθηκε ξεκάθαρο πλάνο από την ΕΡΤ και για μία φάση που ΚΑΚΩΣ βγήκε η πρώτη πληροφορία ότι δεν ελέγχθηκε από το VAR, αυτοί που επιδιώκουν την ένταση και τα διάφορα επεισόδια που θα οδηγήσουν σε αναστάτωση, βγήκαν και πάλι μπροστά.

Το πρώτο ξεκάθαρο και αδιαπραγμάτευτο γεγονός είναι ότι ο Μάτος δεν είναι οφσάιντ. ΠΟΤΕ! Ούτε πριν την εκτέλεση, ούτε τη στιγμή που βρήκε ο Βιεϊρίνια την μπάλα, ούτε στο τέλος της φάσης. ΠΟΤΕ όμως. Αυτό αποδείχθηκε χθες με τις νέες φωτογραφίες και τα βίντεο που εμφανίστηκαν.

Από εκεί και πέρα και για τη χρήση του VAR, η FORZA αποκαλύπτει σήμερα ότι ο έλεγχος της φάσης έγινε κανονικότατα (όπως διαβεβαίωσε και η ΚΕΔ) και η εικόνα στην αίθουσα κόλλησε αμέσως μετά. Αυτή είναι η αλήθεια. O Σιδηρόπουλος δηλαδή, ενημέρωσε αρχικά τον Σέζο για την εγκυρότητα του γκολ και ΜΕΤΑ τον έλεγχο της φάσης του Μάτος, του είπε ότι κόλλησε η εικόνα.

Εκεί ακριβώς ο Σέζος ήταν υποχρεωμένος να ενημερώσει τις ομάδες για το πρόβλημα που υπήρξε. Δεν ξεκαθάρισε βέβαια ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε ΑΦΟΥ ελέγχθηκε η φάση. Είτε έτσι όμως είτε αλλιώς η αλήθεια, το πιο σημαντικό γεγονός και το δεδομένο είναι ότι το γκολ ήταν 100% καθαρό!

Ακόμη και γι’ αυτό όμως έκαναν θέμα! Έτσι… Επειδή πρέπει να δημιουργηθεί ένταση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Νάσο! (pic)

Επτά χρόνια συμπληρώνονται από την δολοφονία του Νάσου Κωνσταντίνου επί της οδού Αγίου Δημητρίου, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία