Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ιβάν: «Θέλουν να με διώξουν, αλλά δεν θα φύγω ποτέ»

Δημοφιλή

Η εβδομάδα που πέρασε κινητοποιεί και ξεσηκώνει τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα! Όλα όσα έγιναν οδήγησαν τον ηγέτη της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας σε σημαντικές αποφάσεις. Ο Ιβάν Σαββίδης κάλεσε χθες μέσω skype τους συνεργάτες του και πέρασε πολλά μηνύματα που αγγίζουν όλο τον Οργανισμό του Δικεφάλου. Η FORZA έχει όλο το ρεπορτάζ και όλα όσα ζήτησε ο Σαββίδης από τους συνεργάτες του.

Πρώτο και ξεκάθαρο μήνυμα του Σαββίδη το ότι όλοι πρέπει να προσέξουν το αμέσως επόμενο διάστημα το οποίο θα είναι εξαιρετικά κρίσιμο.

Ο κ. Σαββίδης κατέστησε σαφές (μήνυμα που ζήτησε να περάσει στον κόσμο της ομάδας), πως το ότι δε ζει στην Ελλάδα, δε σημαίνει πως δε ζει την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ: «Μπορεί να είμαι μακριά, η καρδιά και το μυαλό μου όμως είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Όπου κι αν βρίσκομαι, ζω τη ζωή του ΠΑΟΚ», είπε χαρακτηριστικά.

«ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΩ»

Επισήμανε πως πόλεμος έχει ξεφύγει, πήγε σε άλλα επίπεδα, γι αυτό και πρέπει να είναι όλοι ήρεμοι. Όπως είπε, η τακτική των αντιπάλων είναι να βγάλουν τα στελέχη της ομάδας εκτός ισορροπίας. Ζήτησε από όλους να προσεκτικοί, ειδικά στις προβοκάτσιες: «Η ενότητα, είναι το πιο απαραίτητο συστατικό» τόνισε.

Μετά από όλα όσα έγιναν και έζησε αυτές τις ημέρες, κατέστησε σαφές πως στόχος του Ολυμπιακού και του συστήματος του, είναι να τον αναγκάσουν να φύγει πρώτα από τον ΠΑΟΚ και μετά από την Ελλάδα. Επανέλαβε, πως ήρθε με κυρίαρχο στόχο να μην φύγει ποτέ! Και δεν πρόκειται να φύγει…

Επέστησε στην προσοχή στην τακτική των αντιπάλων που επενδύουν σε πολιτική μίσους και πολιτική διαχωρισμού. Εκείνο που με βάση τις πληροφορίες της FORZA επανέλαβε πολλές φορές, είναι ότι πρωταρχικός και μοναδικός στόχος τους είναι να σπείρουν μίσος!

Υποστήριξε μάλιστα πως αν μπουν στο σπίτι του καθενός για να ατιμάσουν την οικογένεια του, δε θα αντιδράσουν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Άλλος θα προσποιηθεί πως κοιμάται. Εκείνος  θα κάνει ότι μπορεί για να υπερασπιστεί την τιμή της. Ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά.

ΙΒΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Αναφορικά με τις κραυγές του Ολυμπιακού για την διαιτησία, είπε πως θα ήταν προς το συμφέρον τους να σταματήσουν να κλαίνε και να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Όπως συμβούλευαν κάποτε αυτοί τους υπόλοιπους. Παρά τα όποια προβλήματα, το ποδόσφαιρο έκανε βήματα προς τα εμπρός, όπως συμφώνησαν όλοι στην αίθουσα, με εξαίρεση την πλευρά του Ολυμπιακού. Είναι προφανές πως δε το θέλουν καλύτερο, μπορούν να λειτουργήσουν μόνο στο περιβάλλον που απομακρύνθηκε με την έλευση των διεθνών ομοσπονδιών. Η ατάκα του… «Μαθαίνουμε, λίγο-λίγο μαθαίνουμε» ήταν η πιο χαρακτηριστική.

Και συνέχισε: «Τόσο καιρό διαμαρτύρονται για τη διαιτησία! Εξ’ αιτίας του διαιτητή χάσανε πέρσι στην Τούμπα; Στα δυο τελευταία παιγνίδια στο Καραΐσκάκη δεν κέρδισαν! Ο απολογισμός τους είναι μια ήττα και δύο ισοπαλίες. Μήπως ευθύνονται οι διαιτητές; »

Ο Σαββίδης έκλεισε ζητώντας και πάλι ψυχραιμία και τόνισε ότι προτεραιότητα όλων, πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο: «Με αυτό ως γνώμονα αντιμετωπίζουμε κάθε κατάσταση που βρίσκουμε μπροστά μας».

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ

Η σύσκεψη της Τέταρτης περιείχε πολλές διαφώνης και εντάσεις κυρίως μεταξύ Σαββίδη-Μαρινάκη. Το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα αρνητικό για τον Ολυμπιακό με τον ιδιοκτήτη του να απομονώνεται εντελώς από τους άλλους.

Ο ΠΑΟΚ επέμεινε σε όσο περισσότερους ξένους διαιτητές γίνεται μέχρι το τέλος της χρονιάς και αυτό επετεύχθη. Ήταν μία θέση που εξέφρασε και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ΠΑΟΚ επέμεινε σε ξένο αρχιδιαιτητή και αυτό συμφωνήθηκε για το διάστημα μετά το καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα, όπως και χθες έλεγε στους συνεργάτες του ο Ιβάν Σαββίδης, δεν τον ενδιέφερε ιδιαίτερα πότε θα γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΟ.

Σε αυτή τη συνάντηση ο Ολυμπιακός ήθελε άμεσες αλλαγές και παρεμβάσεις στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ. Δεν πέτυχε τίποτα. Ίσα-ίσα τις θέσεις του δεν συμμερίστηκε ΚΑΝΕΙΣ!

Η FORZA αποκαλύπτει ότι και χθες στη σύσκεψη, ο Ιβάν Σαββίδης έλεγε πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκη ήταν πολύ προκλητικός καθώς ζητούσε συνεχώς το λόγο της παρουσίας του σε συνάντηση ιδιοκτητών, επιχειρώντας μάλιστα ν’ αγγίξει και τα παιδιά του! «Το τι κάνουν τα παιδιά μου, δεν αφορά κανέναν» έλεγε ο Σαββίδης: «Είμαι πρόεδρος του ΠΑΟΚ και αρχηγός της οικογένειας. Αυτό δεν τίθεται προς συζήτηση».

Από την πλευρά του μάλιστα αναρωτήθηκε τι δουλειά είχε ο Μαρινάκης στη σύσκεψη έχοντας απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Αναφερόμενος στην Ξάνθη και το όπλο, πρόσθεσε πως είναι εύκολο να αρχίσει να μιλάει κι εκείνος για ποινικές υποθέσεις άλλων. Η διαφορά είναι πως μπορεί να τους κάνει κακό, χωρίς να λέει ψέματα…

Επιπροσθέτως ο ηγέτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε και πάλι τη δυσαρέσκεια του για το ότι στη  δεν υπήρχε ατζέντα, κάτι το οποίο είχε ζητήσει εξ΄ αρχής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στο νοσοκομείο οι παίκτες του ΠΑΟΚ! (pics)

Σε επίσημη επιβεβαίωση της τροφικής δηλητηρίασης που «χτύπησε» την αποστολή του τμήματος χάντμπολ (δείτε εδώ), στην Αθήνα, προχώρησε ο...

Στην ίδια κατηγορία