Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Όλοι για τη Νέα Τούμπα

Δημοφιλή

Το 2020 ξεκίνησε με μεγάλες εντάσεις και φουρτούνες. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν πολλά, μεγάλα και σοβαρά θέματα σε εξέλιξη και φυσικά αγωνιστικοί στόχοι που δεν περιμένουν. Παρολ’ αυτά θέλω να ξαναγράψω για το πιο μεγάλο θέμα από όλα. Αυτό που δεν πρέπει και δεν γίνεται να μπει κάτω από το οποιοδήποτε άλλο.

Κατά την περσινή περίοδο καταλάβαμε ότι ο Οργανισμός του ΠΑΟΚ αφοσιώθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο στόχος επετεύχθη πανηγυρικά και μάλιστα με ντάμπλ, αλλά και αήττητο. Έγιναν βέβαια πολλές θυσίες για να επιτευχθεί ο στόχος που μπήκε σε απόλυτη προτεραιότητα.

Τώρα ξεκίνησε νέα σεζόν και προσωπικά πιστεύω ότι σωστό και δίκαιο είναι να μπει πάνω από όλους τους στόχους, η κατασκευή του γηπέδου. Είχαν μπει μερικές βάσεις, αλλά φέτος έπρεπε και πρέπει να γίνουν τα πάντα με στόχο να ξεκινήσουν οι εργασίες.  Αντιλαμβάνομαι ότι συνεχώς προκύπτουν μεγάλα θέματα, ότι η ΠΑΕ και η ιδιοκτησία έχουν πάρα πολλά για να διευθετήσουν, από την άλλη όμως νιώθω ότι όλος ο ΠΑΟΚ οφείλει να προσπαθήσει πολύ περισσότερο για να ξεπεραστούν τα εμπόδια που προκύπτουν ή αυτά που μπορεί να βάζουν αντίπαλοι του ΠΑΟΚ με αφορμή την προσπάθεια κατασκευής γηπέδου.

Οι εβδομάδες περνούν, στο περασμένο τεύχος της FORZA διαβάσαμε ότι –όπως πάμε- και αυτή, αλλά και η επόμενη χρονιά θα βγει στην Τούμπα, η νομοθετική ρύθμιση για το Καυταντζόγλειο θα… ετοιμαστεί κάποια στιγμή.

Η μόνη εξέλιξη και η πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετίζεται με το όνομα και τη μεγάλη χορηγία. Πολύ χρήσιμο και αυτό. Να υπάρχουν και να βρεθούν και άλλοι πιθανοί χρηματοδότες-χορηγοί.

Θέλω να ελπίζω ότι σύντομα όλος ο ΠΑΟΚ, έτσι ενωμένος όπως είναι θα ασχολείται πολύ περισσότερο με τον μεγαλύτερο στόχο που εγώ βλέπω για το παρόν και το μέλλον.

ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ

Τελικά δεν είναι καθόλου τυχαία η αγωνιστική εκτόξευση του Δημήτρη Γιαννούλη. Όποιος τον είδε στη συνέντευξη στο PAOKTV πριν τον αγώνα με τον Αστέρα, κατέλαβε ότι το επίπεδό του είναι πολύ υψηλό, από όλες τις πλευρές.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κάνει μεγάλη προσπάθεια το καθεστώς του Ολυμπιακού να επιβάλει με κάθε τρόπο αυτή τη μιντιακή μοναρχία του Μαρινάκη. Ποιος δεν το καταλαβαίνει με αφορμή και την υπόθεση της Ξάνθης; Μόνο στις εντυπώσεις ποντάρουν, αφού γνωρίζουν ότι νομικά δεν μπορούν να πείσουν. Φθάνουμε προχθές να παίζει ΟΦΗ-Ολυμπιακός και στο τέλος ο Σεμέδο να τρέχει(!) για να επιτεθεί σε ένα ball boy, που κρατούσε την μπάλα! Την έθαψαν την εικόνα όπου ο ποδοσφαιριστής τους ρίχνει κάτω το παιδάκι! Την έκρυψαν ΟΛΟΙ από παντού. Με πρόθεση για να μην δημιουργηθούν αρνητικές εντυπώσεις κατά του ποδοσφαιριστή, που υπέπεσε σε ένα πολύ μεγάλο λάθος. Αυτή είναι η κατάσταση και τα χειρότερα έρχονται.

ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Αλήθεια είναι ότι Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο δεν έχουν καταφέρει ακόμη να φθάσουν στο γνωστό τους αγωνιστικό επίπεδο, αυτό που μας συνήθισαν τα περασμένα χρόνια. Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι θα πάρουν το 100% από τους παίκτες, μέσα στα πλέι οφ. Από και πέρα πρέπει να τονίσουμε ότι οι δύο συγκεκριμένοι που επιστρέφουν μετά από σοβαρό πρόβλημα και επέμβαση στους χιαστούς, προσφέρουν ήδη πολλά περισσότερα σε σχέση με άλλους (Χριστοδουλόπουλου και Φορτούνη για παράδειγμα) μέσα στο γήπεδο. Ένας από τους λόγους που γίνεται κάτι τέτοιο, είναι και το ότι ο ΠΑΟΚ τους περιμένει πώς και πώς και τους το δείχνει.  Τους εμπιστεύεται και τους βοηθάει.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής»

Κατηγορηματικός και ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ ότι δεν έχει λάβει κανένα θετικό δείγμα για ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας. Από...

Στην ίδια κατηγορία