Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ψεύτικο το τρόπαιο που σήκωσε ο Μέσι στο Κατάρ! (pics)

Δημοφιλή

Στην εμβληματική φωτογραφία που έσπασε κάθε ρεκόρ στο instagram ο Λιονέλ Μέσι δεν κρατά το αυθεντικό τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Πως την… πάτησε ο Αργεντινός σούπερ σταρ;

Το μπέρδεμα φαίνεται πως έγινε κάποια στιγμή στους πανηγυρισμούς των Αργεντινών. Ο Μέσι πήρε, φυσικά, το αυθεντικό τρόπαιο από τα χέρια του Τζιάνι Ινφαντίνο κατά την απονομή μετά τη λήξη του τελικού με τη Γαλλία. Τι συνέβη στη συνέχεια; Την αλήθεια αποκάλυψε Αργεντινός φωτογράφος Φερνάντο ντε λα Όδρεν, ο οποίος ήταν «μέσα» στους πανηγυρισμούς των συμπατριωτών του.

Το κύπελλο που κρατά ο Μέσι στην περίφημη φωτογραφία που έσπασε κάθε ρεκόρ στο instagram είναι αυτό που είχαν φτιάξει δύο οπαδοί της Αργεντινής. Στόχος τους ήταν να το υπογράψουν όσο περισσότεροι διεθνείς γινόταν. Κατά τους πανηγυρισμούς η FIFA απέσυρε το αυθεντικό τρόπαιο, ώστε να μην το αγγίξει κανείς άλλος!

«Την πρώτη φορά, το πήρε ένας συγγενής του Παρέδες. Τη δεύτερη φορά μας το ζήτησαν και ήταν 45 λεπτά, πήγαινε από παίκτη σε παίκτη, από μέλος της οικογένειας σε μέλος της οικογένειας και έβγαζαν φωτογραφίες. Περάσαμε καλά, αλλά το θέλαμε πίσω. Εκεί φώναξα σε μερικούς παίκτες ‘αν δείτε το κύπελλο που έχει ο Παρέδες, είναι δικό μας’ και στο τέλος το έφερε ο Λαουτάρο Μαρτίνες και το υπέγραψε κι αυτός.

Όταν αρχίσαμε να βλέπουμε τις φωτογραφίες, συνειδητοποιήσαμε ότι ο Λίο είχε σηκώσει το τρόπαιό μας. Είδαμε λεπτομέρειες, ειδικά στο κάτω μέρος, οι οποίες επιβεβαίωσαν ότι ήταν όντως δικό μας» δήλωσαν οι οπαδοί. Αυτός που κατάλαβε πρώτος εκείνη την ώρα ότι επρόκειτο για ψεύτικό ήταν ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος μάλιστα το είπε στον έκπληκτο Μέσι μετά τους πανηγυρισμούς. Το σχετικό στιγμιότυπο καταγράφηκε από τον Αργεντινό φωτογράφο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)


Τελευταία νέα

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση...

Στην ίδια κατηγορία