Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Πρώτα η Μπεϊτάρ, μετά ο μεσοεπιθετικός

Δημοφιλή

Το παιχνίδι με την Μπέιταρ έρχεται αναπόφευκτα στην πρώτη γραμμή και αυτές τις μέρες όλος ο ΠΑΟΚ θέλει να εστιάσει σ΄ αυτό. καθώς η πρόκριση είναι κομβικής σημασίας. Ωστόσο στο περιθώριο η προσπάθεια για να καλυφθούν και τα υπόλοιπα κενά θα συνεχιστεί.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει έναν μεσοεπιθετικό, που θα παίζει τόσο στον άξονα, όσο και στις πτέρυγες, μετά το ναυάγιο της υπόθεσης Πέλκα κι αυτή θα είναι η επόμενη κίνηση.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει κι ο δεύτερος κύκλος, με τις προσθήκες που θα γίνουν μέσα στον Αύγουστο, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά και στην Ευρώπη και συνεχίσει ο ΠΑΟΚ στον δρόμο για τους ομίλους του Κόνφερενς.

Μέχρι το τέλος του Αυγούστου το ρόστερ δεν θα κλείσει και θα συνεχιστεί η προσπάθεια για την ποιοτική του αναβάθμιση, προκειμένου να είναι ο ΠΑΟΚ ανταγωνιστικός και στα τρία μέτωπα, στα οποία θέλει να συμμετέχει.

Με τα σημερινά δεδομένα θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί ένας εξτρέμ, προσθήκη θα αναμένεται και στα χαφ, όπου υπήρξαν αποχωρήσεις χωρίς μέχρι τώρα να αποκτηθεί κάποιος…

 

 


Τελευταία νέα

Το σκορ που… αρέσει στον ΠΑΟΚ με ΟΣΦΠ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο στάδιο της Τούμπας την Κυριακή 12 Μαΐου, με τον Δικέφαλο να θέλει τη...

Στην ίδια κατηγορία