Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς ο Λύρατζης!

Δημοφιλή

Γήπεδο, επιστροφή και γήπεδο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος προπονήθηκε και σήμερα (23/12) με τους βασικούς στον αγώνα του Αγρινίου να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Στα ευχάριστα η επιστροφή του Λευτέρη Λύρατζη σε φουλ ρυθμούς, με το ιατρικό δελτίο να έχει αυτή την στιγμή μόνο τα ονόματα των Φιλίπε Σοάρες και Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός χτύπησε στο χθεσινό (22/12) παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, έκανε θεραπεία σήμερα (23/12) και το μεσημέρι θα υποβληθεί σε εξετάσεις για διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Λίγες μόνο ώρες μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε και πάλι στο γήπεδο και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το επόμενο παιχνίδι, αυτό κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στον τομέα της φυσικής κατάστασης μέσα από ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις 1 Vs 1 και παιχνίδια μικρού χώρου.

Ο Λευτέρης Λύρατζης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ο Φιλίπε Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που γύρισε το πόδι του στο παιχνίδι στο Αγρίνιο, έκανε θεραπεία και το μεσημέρι θα υποβληθεί σε εξετάσεις για διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Το Σάββατο (24.12) η ομάδα έχει ρεπό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις της Κυριακή (25.12) στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».


Τελευταία νέα

Οι εκλογές της ΕΠΟ θα κρίνουν και τη νέα ΚΕΔ

Με βάση τα τωρινά δεδομένα κανένας δε μπορεί να προβλέψει τί θα συμβεί όταν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Αν δηλαδή...

Στην ίδια κατηγορία