Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Προπόνηση με το… βλέμμα σε Μιχάλακ

Δημοφιλή

Προπόνηση με έμφαση στην τακτική για ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο την Κυριακή 11/2 (16:30) υπολογίζοντας σε όλο το έμψυχο δυναμικό και μετατοπίζοντας την προσοχή του στην έλευση του Μίχαλ Μίχαλακ δεδομένου πως ο διεθνής Πολωνός γκαρντ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τα μεσάνυχτα προκειμένου να «ξεκινήσει από το πρωί της Πέμπτης την διαδικασία ενσωμάτωσής του με την υπόλοιπη ομάδα».

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ επισημαίνεται αναλυτικότερα πως: Στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, τον αγώνα απέναντι στον Άρη Midea που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11/2 (16:30) στο Αλεξάνδρειο, επικεντρώνεται πλέον η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco.

Προπόνηση με έμφαση στην τακτική περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, με την συμμετοχή όλων των παικτών που είναι στη διάθεση του κόουτς Φώτη Τακιανού.

Απόψε το βράδυ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Michal Michalak. Ο διεθνής Πολωνός γκαρντ που είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, θα ξεκινήσει από το πρωί της Πέμπτης την διαδικασία ενσωμάτωσής του με την υπόλοιπη ομάδα και το απόγευμα θα βρίσκεται για πρώτη φορά στο PAOK Sports Arena και στη διάθεση του Φώτη Τακιανού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία