Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Προπόνηση με πολλές ειδήσεις στον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ, μετά το χθεσινό (15/12) ρεπό, με τον Ιβάν Νέσμπεργκ να συμμετέχει κανονικά, όπως και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ οι Λύρατζης, Ίνγκασον, Τσαούσης, Ελ Καντουρί και Κούρτιτς συνέχισαν τα προγράμματά τους.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο στόχος στο Κύπελλο Ελλάδας επετεύχθη. Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Καλαμάτα με 0-2 και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης. Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Μετά το ρεπό της Πέμπτης (15.12) παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στη δουλειά και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει Παναιτωλικού. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ.

Οι βασικοί στο παιχνίδι της Καλαμάτας έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης σε γήπεδο, γυμναστήριο και πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι έβγαλαν μία προπόνηση που ξεκίνησε με προθέρμανση, rondo, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής, κάποιες ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε οικογενειακό διπλό.

Οι Λευτέρης Λύρατζης, Ίνγκι Ίνγκασον, Μάριος Τσαούσης κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί δούλεψαν ατομικά, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Ο Ιβάν Νάσμπεργκ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Το Σάββατο (17.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία