Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αλλάζει τελείως το Παγκόσμιο Συλλόγων!

Δημοφιλή

Τη νέα μορφή με την οποία θα διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο! Πόσες ομάδες θα συμμετάσχουν σε αυτό το 2025; Τριάντα δύο!

Η διοργάνωση, που επί τοις ουσίας θα είναι ένα Μουντιάλ συλλόγων, θα διεξάγεται εφεξής κάθε τέσσερα χρόνια και ο νικητής θα βάζει στα ταμεία του έως και 150 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ούτε με ποια κριτήρια θα επιλέγονται οι 32 φιναλίστ ούτε το πώς θα μοιραστούν οι θέσεις ανά συνομοσπονδία.

Φυσικά, το συγκεκριμένο πλάνο του Ινφαντίνο είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις τόσο από την UEFA όσο και από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, κάτι που αναμένεται να συμβεί και τώρα!

Και επειδή ποτέ ο Τζιάνι Ινφαντίνο δεν… χορταίνει αγώνες, ο ίδιος ανακοίνωσε πως στα… σκαριά βρίσκεται και μία ακόμα διοργάνωση, με φιλικά μεταξύ τεσσάρων ομάδων κάθε Μάρτιο, που θα έχει την ονομασία World Series!


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία