Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Προετοιμάζεται για ΠΑΟΚ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Δημοφιλή

Σε ρυθμούς… ΠΑΟΚ κινείται η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεδομένων των διπλών αναμετρήσεών τους με γνώμονα την πρόκριση στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League ανακοινώνοντας την ημερομηνία έναρξης της διάθεσης των εισιτηρίων της. Μετά την εκτός έδρας δοκιμασία της με την Όσιγιεκ του Ζοσέ Μπότο, η κροατική ομάδα υποδέχεται τους «ασπρόμαυρους» και ήδη προθερμαίνει το φίλαθλο κοινό της, προτρέποντάς το συνάμα να βρίσκεται από νωρίς στα πέριξ του γηπέδου εξαιτίας υψηλής κινητικότητας.

Όπως επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην επίσημη ανακοίνωσή της «η είσοδος στο γήπεδο ανήμερα του αγώνα αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τις 19:00 και μετά. Στις εισόδους του σταδίου Maksimir θα οργανωθεί έλεγχος εγγράφων, τα οποία αποτελούν προϋπόθεση εισόδου: Έγκυρο έγγραφο ταυτότητας και προσωποποιημένο εισιτήριο.

Την ημέρα του αγώνα αναμένεται μεγάλη κίνηση στον κύκλο του γηπέδου από τις απογευματινές ώρες, γι’ αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό ήδη από τις 19:00».

Η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων θα είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία: https://www.ulaznice.hr/gnkdinamo/ctl_evt.jsp?act=priredbe&p=t&t=9 έως και την Πέμπτη 07 Μαρτίου στις 21:00.

Ώρες λειτουργίας TICKET POINT:

Δευτέρα 04.03.2024. από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ. (πώληση για μέλη)

Τρίτη 05.03.2024. από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ.

Τετάρτη 06.03.2024. από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ.

Πέμπτη 07.03.2024. από τις 11 π.μ. έως τις 9:45 μ.μ.

Βασική επισήμανση δε αναφορικά με τους φιλοξενούμενους οπαδούς πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ αναμένεται να απουσιάσουν από το «Stadion Maksimir». Κάτι που γνωστοποιήθηκε από πλευράς UEFA προ λίγων ημερών παίρνοντας ξεκάθαρα θέση όσον αφορά στις μετακινήσεις οπαδών των δύο ομάδων στις αντίπαλες έδρες, δείχνοντας πόσο υψηλού κινδύνου θεωρεί το συγκεκριμένο ματς. «Μετά από διαβούλευση με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, η UEFA ζήτησε να μην πωλούνται εισιτήρια σε φιλοξενούμενους οπαδούς στο Ζάγκρεμπ.

Η απόφαση να μην επιτραπούν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας στο στάδιο Maksimir στο Ζάγκρεμπ ελήφθη με βάση τους Κανονισμούς Ασφάλειας και Ασφάλειας της UEFA μετά από ενδελεχή αξιολόγηση κινδύνου». Βέβαια το ίδιο θα ισχύσει και για τους φίλους της Κροατικής ομάδας, αφού δεν θα έχουν δικαίωμα να βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μορόν: «Θα δυσκολέψουμε τον ΠΑΟΚ»

Στις δυσκολίες που θα συναντήσει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να εξασφαλίσει με νίκη το ελληνικό πρωτάθλημα της Stoiximan Super League...

Στην ίδια κατηγορία