Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β για Λεβαδειακό

Δημοφιλή

«Λαβωμένος» αναχωρεί ο ΠΑΟΚ Β για τη Λιβαδειά με γνώμονα την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League 2 δεδομένου πως πέρα από τους τραυματίες Βασίλη Γκορντεζιάνι και Γρόσδη, δεν υπολογίζει και στους τιμωρημένους Παναγιώτου, Δαρέλα, Τασιούρα, Φίλων, Τσοπούρογλου και Σνάουτσνερ.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ επισημαίνεται χαρακτηριστικά πως:

«Αναχωρεί το μεσημέρι για την Λιβαδειά ο ΠΑΟΚ Β, καθώς αύριο Δευτέρα (04.03) αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό (15:00), για την 25η αγωνιστική της Super League 2.

Ο Δικέφαλος ταξιδεύει στην Λιβαδειά, δίχως τους τραυματίες Γκορντεζιάνι και Γρόσδη, αλλά και χωρίς τους τιμωρημένους Παναγιώτου, Δαρέλα, Τασιούρα, Φίλων, Τσοπούρογλου και Σνάουτσνερ. Επομένως μετά την πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής, ο Αλέξης Αλεξιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία περιλαμβάνει τους εξής:

Μπαλωμένος, Ναντέρ, Νικολακούλης, Παντεκίδης, Σινανάι, Μανωλιούδης, Κιτσάκης, Γιαξής, Καστίδης, Σελιμάι, Τσίκος, Νινούα, Ρούμιαντσεβ, Γκούμας, Σμυρλής, Κουαλιάτα, Κανίς, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σαποβάλοφ, Πανίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Ολλανδία… κλείνει το μάτι στον ΠΑΟΚ

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μη γνωρίζει ακόμη σε ποια θέση θα τερματίσει, κάτι που προφανώς επηρεάζει και τις ημερομηνίες...

Στην ίδια κατηγορία